Beukenhagen: hoe en wanneer plant ik deze hagen?

Nadat u een beukenhaag heeft gekocht bij Beukenhaag Kwekerij volgt er een belangrijke klus. Namelijk het planten. Maar hoe plant ik zo’n beukenhaag eigenlijk het beste? En wanneer? Allereerst bekijkt u wanneer u deze het beste kunt planten. Als de weersomstandigheden en de grond het toelaten, kunt u een beukenhaag het beste planten tussen eind oktober en half april. Beukenhagen houden niet van natte grond en hebben voldoende ruimte nodig en de grond moet van een goede structuur zijn. Wanneer u gaat planten, is het belangrijk om een sleuf te graven die twee keer zo diep en zo breed is als de wortels en daar vervolgens de hagen in te zetten. Uw beukenhaag is goed geplant als de planten rechtstaan en u ze licht aantrapt met de wortelhals net onder de grond.

Op zoek naar kwalitatieve beukenhagen? Ga naar de beukenhaag specialist!

Wanneer plant koopt zoals een beukenhaag wilt u daar natuurlijk lang van genieten. Daarom is het verstandig om een beukenhaag te kopen bij een gespecialiseerd bedrijf als Beukenhaag Kwekerij Dan bent u namelijk verzekerd van de beste kwaliteit beukenhagen. Helemaal wanneer u een beukenhaag wilt inzetten als erfafscheiding, want een dergelijke haag moet natuurlijk voldoende privacy bieden. De kwaliteit kunt u zien aan de stamtakken. Als deze op de juiste manier uitgroeien, kunt u ervan uitgaan dat de haag van uitstekende kwaliteit is. Voordat u een beukenhaag aanschaft, kunt u hier natuurlijk samen met de specialist naar kijken. Bij Beukenhaag Kwekerij: kunt u beukenhagen online bestellen en laten bezorgen.

Multifunctionele beukenhagen: zet uw beukenhaag in voor verschillende toepassingen

Erfafscheiding is ontzettend belangrijk wanneer u bijvoorbeeld bent verhuisd en de tuin opnieuw gaat inrichten. Het is iets waar niet veel mensen meteen over nadenken maar het is wel verstandig om dit wel te doen. Tegenwoordig zijn er vele verschillende scheidingen verkrijgbaar, maar de beukenhaag wint aan populariteit. Beukenhagen dienen niet enkel als nuttige en natuurlijke erfafscheiding, maar dragen tevens bij aan een prachtige aanblik in uw tuin en u heeft ook nog eens volop privacy. Met beukenhagen van Beukenhaag Kwekerij kunt u uw tuin op een simpele manier afscheiden van de buren of de weg en bovendien geeft u uw tuin een nieuw uiterlijk.