Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

De led straler voor bedrijven en grote projecten

We kennen de led straler vooral voor particulier gebruik, bijvoorbeeld achter het huis als beveiligingslamp. Maar wist je dat led lampen zoals de led straler ook voor grote projecten worden gebruikt in het bedrijfsleven? Dankzij de veelzijdigheid van led verlichting is het relevant op heel veel verschillende plekken. Wij hebben een paar doeleinden op een rijtje gezet.

Led verlichting in fabrieken en pakhuizen

 

In fabrieken en pakhuizen is het belangrijk dat de verlichting duidelijk is. Dit voorkomt ongelukken en zorgt er voor dat dingen zichtbaar zijn. Led lampen en specifiek de led straler zijn hier perfect voor. Dankzij het directe en egale licht kan je grote oppervlakten verlichten. Het grote voordeel hierbij is dat led verlichting heel weinig stroom verbruikt. Je kan dus hele dagen lang het licht aan zetten, en een hele lage energierekening overhouden.

Het parkeerterrein verlichten met een led straler

 

Bijna ieder groot bedrijf heeft zijn eigen parkeerterrein. Niet het schoonmaken hiervan maar de verlichting is vaak de grootste kostenpost. Omdat de lampen worden blootgesteld aan alle weersomstandigheden moeten ze vaak vervangen worden. Door gebruik te maken van een led straler heb je dit probleem niet. Omdat led verlichting tegen eigenlijk iedere vorm van weer kan, gaat het heel lang mee. Of het nu 15 graden vriest of de zon schijnt met 35 graden, led lampen gaan tot wel 50.000 branduren mee. Dit vertaalt zich al snel in 10 tot 20 jaar verlichting.

Led lampen in de showbusiness

 

In de showbusiness is stage verlichting erg belangrijk. Het geen waar artiesten het meeste last van hebben is het feit dat deze traditionele verlichting heel warm wordt. Want alhoewel het in de zaal een comfortabele 20 graden kan zijn, is het op het podium met alle lichten veel warmer.

Het grote voordeel van een led straler in dit geval is dat het niet warm wordt. Dus zelfs met dit soort grote lampen is de warmteontwikkeling verwaarloosbaar. Het is dan ook niet gek dat bijna alle grote theaters en podia al zijn overgestapt naar led lampen, vooral als je nagaat dat deze lampen ook nog eens vele malen langer meegaan.

https://leds-depot.nl/led-commercieel/led-stralers-ip65.html

Gerelateerde artikelen

Het recht in ons land

Organisatie staat en gaat met personeel

Tips voor het vervoer in China