Een sieraden display

In een etalage zijn sieraden altijd gepresenteerd op een soort display. Of het nou een paspop hand is, of een doosje met allemaal vakjes, een display is er altijd om het sieraad op een mooie manier te presenteren zodat de klant meer geneigd zal zijn om het te kopen. Eenmaal gekocht gaat het sieraad mee naar huis om gedragen te worden, om vervolgens in een sieradenkistjes gestopt te worden. Een sieradenkistje dat al bomvol zit met alle andere sieraden, waar alles door elkaar ligt en er minstens vijf minuten per dag gespendeerd moeten worden om een ketting te bevrijden uit het kluwen van andere kettingen, armbandjes en oorbellen. Dit kan zo niet langer.

Organiseren met een sieraden display

Met een sieraden display wordt het mogelijk om alles op een mooie manier te organiseren. Niet alleen dat, het is ook een goede manier om het interieur van je slaapkamer wat op te leuken. Het dressoir ziet er niet meer kaal en leeg uit, maar heeft een aantal leuke rekjes vol met oorbellen en een aantal displays waar de kettingen netjes op gepresenteerd worden. Dit maakt het bovendien makkelijker om in de ochtend een mooi setje aan sieraden uit te zoeken die je die dag wilt gaan dragen. Alles ligt klaar om bekeken te worden, en er hoeft niet meer gerommeld te worden in dat kistje terwijl je op zoek bent naar die ene oorbel die ergens onderaan de stapel ligt.

Sieraden meenemen op reis

Een veelvoorkomend probleem is het meenemen van sieraden op reis. Je kunt uiteraard niet de hele sieradenkist meenemen, die is veel te groot, maar een handige manier om gewoon een aantal leuke oorbellen en kettingen mee te nemen is er niet. Gelukkig heeft Nova reis etuis die speciaal gemaakt zijn om sieraden mee te nemen op reis. Hiermee wordt het mogelijk om gewoon een aantal kettingen uit te kiezen om mee te nemen, en ze zodanig op te bergen dat ze niet makkelijk kwijtraken. Ontzettend handig, voor slechts vijfentwintig euro kan je zelfs een reis etui vinden voor 50 paar oorbellen!