Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een verkoopwagen van InnovaN trailers om uw waren te slijten

Lijkt een verkoopwagen van InnovaN trailers wel wat om een handeltje te beginnen? Wilt u graag op de markt gaan staan en u waren slijten of op de boulevard patat verkopen? Met onze nieuwe of gebruikte verkoopwagens kunt u uw droom verwezenlijken! Met ons uitgebreide assortiment kunt u bij ons voor allerlei producten een verkoopwagen regelen en daarbij houdt het niet op bij onze standaard formaten! Integendeel, bij ons kunt u ook terecht voor een ontwerp van een heel nieuw soort wagen. De mogelijkheden bij ons zijn enorm! Wij hebben oog voor uw dagelijkse werkzaamheden en weten iedere keer weer de wagens op maat te maken voor uw gemak, veiligheid en specifieke behoefte!

Een betrouwbare, veilige en duurzame verkoopwagen

Als u een verkoopwagen bij InnovaN trailers koopt, kunt u er zeker vanuit gaan dat deze betrouwbaar en veilig is en voldoet aan de H.A.C.C.P. normen die gesteld zijn door de voedsel- en waterautoriteit. Daarnaast kunt u ook vakwerk verwachten van onze wagens. Wij leveren hoogwaardige producten af bij onze klanten. Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Een andere kernwaarde van ons is duurzaamheid. Wij doen er alles aan om ook een steentje bij te dragen aan het milieu. Dit doen wij op verschillende manieren, namelijk door duurzame wagens te ontwerpen en Led verlichting te gebruiken. Maar ook op onze werkplaats denken wij aan het milieu, wij hebben namelijk zonnepanelen op het dak laten plaatsen. En niet te vergeten, bijna al onze medewerkers komen dagelijks op de fiets naar het werk. Daarnaast is flexibiliteit ook onze missie. Wij zijn ervan overtuigt dat een flexibel team, waarvan duurzaamheid ook belangrijk is, voor iedere klant op zoek gaat naar de beste en kwalitatief optimale oplossing voor de klant. Uw wens is onze missie: van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard tot specialistische oplossingen. Het resultaat: dagelijks zijn de kopers van onze wagens op weg met veel plezier!

Contact

Bent u geïnteresseerd in één van onze wagens neem contact met ons op. Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dan bent u van harte welkom. Kom ons gerust met een bezoekje vereren. Voor iedere budget weten wij keer op keer weer een passende oplossing te vinden.

Gerelateerde artikelen

Wilt u een professionele website laten maken?

Glas in lood

Gespecialiseerd linkbuilding bureau