Nieuwbouw20
Image default
Links / Index

Sandwich bedrukking voor bedrukte tape

Sandwich bedrukking 123Bedrukte Tape

 

Bedrukte tape is een belangrijk onderdeel van de branding van een bedrijf. Als alternatief voor een bedrukte kartonnen doos is eigenlijk bedrukte tape een voordeliger en goed alternatief. Omdat het misschien wat minder opvallend is dan het bedrukken van een kartonnen doos is het wel erg belangrijk dat de tape er perfect uitziet en mooi bedrukt wordt.

Waar het vroeger alleen nog maar mogelijk was om met 3 kleuren te bedrukken is het nu mogelijk om meer kleuren te gebruiken voor het bedrukken van tape. Op deze manier kan er een mooie afwerking worden gecreëerd en een foto realistische opdruk op de tape geplaatst worden. Bij deze foto realistische bedrukking kan er gebruik gemaakt worden van 1 tot en met 6 kleuren. De bedrukking kan alleen gebruikt worden bij PVC en PP Acryl tape in 28 en 32 micron.

 

De bedrukking die toegepast wordt bij het bedrukken van veel verschillende kleuren heeft de naam: sandwich bedrukking. Wanneer tape op een normale manier wordt bedrukt zit de bedrukking altijd aan de bovenzijde van de tape. Bij een sandwich bedrukking wordt er een andere techniek toegepast, de tape wordt als het ware als een soort sandwich bedrukt. De kleuren van de bedrukking wordt ingesloten tussen de transparante folie en de lijmlaag. Hierdoor zullen de kleuren ook een stuk minder snel slijten en heeft de bedrukte tape een langere houdbaarheid. Deze soort bedrukking wordt wel alleen toegepast bij een bedrukking met 4,5 of 6 kleuren.

 

Wanneer de bedrukking wordt toegepast is de tape meteen een stuk langer houdbaar en er wordt een veel levendigere bedrukking gecreëerd. Bij deze levendige bedrukking is het zeker niet altijd nodig om afbeeldingen te gebruiken voor de bedrukking. Er kan ook voor gekozen worden om een logo helemaal tot in de detail te bedrukken door gebruik van allerlei mooie kleuren.

 

Het kan erg lastig zijn om in te schatten hoe een bedrukking er precies uit komt te zien en of alle kleuren wel mooi tot hun recht komen. Daarom wordt er ten alle tijden bij het bestellen van de bedrukte tape een drukproef gestuurd. Op deze manier kan de tape nog eenmalig gecheckt worden om te zien of de bedrukking helemaal naar wens is uitgevoerd en alle kleuren mooi tot hun recht zijn gekomen.

 

Wanneer er getwijfeld wordt of een bedrukking goed zal passen op een bepaalde soort tape, kan er altijd contact opgenomen worden met het team van 123Bedrukte Tape. Het team van 123Bedrukte Tape heeft veel kennis op het gebied van tape en alle bijbehorende bedrukkingen.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de gewenste bedrukking. Hierbij is het belangrijk dat de juiste soort tape, breedte en de bedrukking wordt doorgegeven. Neem vrijblijvend contact op: info@123bedruktetape.nl

https://www.123bedruktetape.nl/