Nieuwbouw20
Image default
Banen en opleidingen

Schakel een interim inkoper in bij piekmomenten of als u een tijdelijke vervanger zoekt

Gaat u met uw inkoopafdeling een drukke periode tegemoet? Of heeft u te kampen met een groot aantal afwezigen? Dan is het wel zo prettig als u uw team tijdig kunt aanvullen. Zo houdt u de capaciteit op peil. Verstandig is om een interim inkoper in te schakelen. Hij of zij kan bijspringen op piekmomenten en verlaat uw bedrijf als de piek voorbij is. Dit is veel gemakkelijker dan op zoek gaan naar een nieuwe medewerker, aangezien u dan eerst een tijdje bezig bent met het sollicitatieproces. Wanneer u dan eindelijk iemand gevonden heeft, moet diegene eerst rustig ingewerkt worden. Tegen de tijd dat het inwerktraject voltooid is, is het piekmoment voorbij. De keuze voor een interim inkoper is daarom een die zijn vruchten afwerpt. Maar waar vindt u een tijdelijke versterking voor uw inkoopafdeling?

Bekwaam personeel beschikbaar voor iedere inkoopafdeling

Het bedrijf INSINC is gespecialiseerd in inkoop detachering. Zij staan ondernemingen bij met deskundig personeel dat tijdelijk vacatures invult. Heeft u behoefte aan vervangend personeel in verband met ziekte of zwangerschapsverlof? Of wilt u juist versterking vanwege een piekperiode? Deze specialist in inkoop detachering vindt de geschikte kandidaat voor uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat er een bekwame interim inkoper voor u klaarstaat die de functie naar behoren invult en ook nog eens goed past binnen uw team.

Bespreek de mogelijkheden met de specialist

Bent u benieuwd wat INSINC voor uw onderneming kan betekenen? Bespreek dan eens de mogelijkheden op het gebied van inkoop detachering met een van de ervaren medewerkers van dit bedrijf. Zij selecteren hun kandidaten op kritische wijze. Niet alleen moet de interim werkkracht over de juiste competenties beschikken, ook moet hij of zij goed in zowel individueel als groepsverband kunnen werken én toegewijd zijn aan het bedrijf waarvoor diegene in dienst komt. Neem gerust contact op met INSINC als u verder nog vragen heeft.

Gerelateerde artikelen

Aangifte specialist

Adviseur financieel

Beleidsmedewerker HRM