Nieuwbouw20
Image default
Onderwijs

Voor cursussen in allerlei talen ga je naar The Square Mile

Voor een beginners taaltraining Nederlands, een gevorderden opleiding Nederlands voor expats en ook voor cursussen in allerlei andere talen kunt u terecht bij The Square Mile

Ondernemers die zaken doen met Frankrijk, België, Canada, Luxemburg, Monaco, Zwitserland, de Verenigde Staten, Haïti en / of zuidoost Azië opgelet! The Square Mile biedt taaltrainingen Frans aan met een hoog rendement. De cursussen worden opgesteld naar uw wensen en verwachtingen. Zo kan de focus liggen op online vergaderingen in het Frans, Franstalige mails opstellen en beantwoorden of telefoongesprekken voeren in het Frans.

Afhankelijk van het startniveau van uw medewerkers kunt u kiezen voor een cursus zakelijk Frans op niveau A1, A2, B1, B2, C1 of C2. Voor bedrijven in het bankwezen en de verzekeringssector is er de opleiding financieel Frans. Aanvullend noemen we Frans voor helpdeskmedewerkers, Frans voor ondersteunend personeel en Frans correspondentie en email. Is er haast bij, dan is de spoedcursus Frans de beste optie.

Bovengenoemde geldt ook voor Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees enzovoort. Bij The Square Mile heeft u de vrijheid om de taaltraining zelf in te richten. Bij technisch Engels bijvoorbeeld leren de deelnemers belangrijke termen die in de betreffende branche belangrijk zijn. Een monteur moet bijvoorbeeld weten waar het om gaat als een klant het heeft over ‘a malfunction in the hydraulic system’, ‘the maintenance and cleaning of tools’ en ‘the installation of solar panels’.

Voor engineers, werkvoorbereiders, elektromonteurs, technisch tekenaars, servicemonteurs en beheertechnici die in het oosten van het land en vaak ook over de grens werken, is de cursus technisch Duits een uitkomst. Wist u dat Duitsland voor Nederland de grootste en belangrijkste handelspartner is? Hoewel steeds meer Duitsers Nederlands en Engels leren, heeft u een voorsprong als u en uw personeel de Duitse taal beheersen. Het Nederlands en het Duits zijn verwant aan elkaar. Er zijn zogenoemde cognaten: woorden met een gemeenschappelijke oorsprong die op elkaar lijken. Een paar voorbeelden: huis en haus, brood en brot, schoen en schuh. Toch zijn er ook woorden die hetzelfde lijken, maar een andere betekenis hebben. Dürfen betekent mogen. Winkel is haak. Brauchen vertalen we als nodig hebben. Nog een paar. Blaffen is Duits voor bellen. De zee noemen Duitsers das Meer. Schlimm staat voor erg.

https://www.thesquaremile.nl