Nieuwbouw20
Image default
Woning en Tuin

Afscheiding maken met betondelen

L-elementen zijn betonnen elementen in de vorm van een L die multi-inzetbaar zijn voor de tuin. Met L-elementen kun je hoogteverschillen tot wel 100 cm in de tuin opvangen, of een stabiele afscheiding creëren. Maar L-elementen worden soms ook gebruikt als randen van perken, of als tuinwandje bij een trap. 

Deze handige betonelementen zijn ook ideaal als tuinafscheiding of voordelige borderranden. De plaatsing is snel en eenvoudig. De elementen kunnen onmiddellijk in gebruik genomen worden en beton is sterk en duurzaam.

Goedkoop en onderhoudsvrij

L-elementen zijn goedkoop om mee te werken en praktisch onderhoudsvrij. Soms kan er echter op nieuwe betonnen elementen een witte uitslag ontstaan, dit is de reactie van cement en water. Dit fenomeen wordt kalkuitbloei genoemd. Het tast echter de kwaliteit van het beton geenszins aan.

Daarnaast zijn L-elementen te verven in iedere gewenste kleur m.b.v. betonverf, waardoor deze witte uitslag visueel niet meer waarneembaar is. L-elementen zijn daarnaast in verschillende steenkleuren verkrijgbaar, zoals antraciet en grijze kleurschakeringen.

Door de ideale standaardmaten zijn ze klaar voor gebruik. Ze kunnen ook worden gebruikt als keerwand, aangezien ze bestand zijn tegen een hoge gronddruk

L-elementen zijn een handige en goedkope oplossing voor diverse tuin-vraagstukken. Bezoek de website L-elementen.nl voor het volledige overzicht. Daarnaast kunnen ondernemers rekenen op een aantrekkelijke korting bij bestelling van L-elementen t.b.v. beroepsmatig gebruik. 

https://wonen-interieur.com/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een duurzame kachel voor je nieuwbouw huis?

Kippen in de tuin van je Tiny House

Een prachtig goedkoop laminaat