Nieuwbouw20
Image default
Verbouwen

Bouwkundige keuring Utrecht bij het kopen van een huis

Met een Bouwkundige keuring Utrecht van GE-vastgoed zult u alles over uw nieuwe aankoop te weten komen. Wanneer u een nieuwbouwhuis koopt of pand voor op uw bedrijf, wilt u uiteraard dat het goed in elkaar is gezet. Indien er veel gebreken zijn, is het namelijk mogelijk dat u dit veel gaat kosten in de toekomst. Bij de Bouwkundige keuring Utrecht zullen specialisten een rapport opstellen waarin alles wordt opgeschreven. Deze nulmeting of aankoopkeuring is voor iedereen mogelijk.

 

Met een Bouwkundige keuring Utrecht komt u verder

 

Een rapport op laten stellen door onze specialisten brengt veel voordelen met zich mee voor u. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik wil maken van contra-expertise, een tegenonderzoek door experts om een schadebepaling te maken van uw huis of pand, kan een rapport u al een eind op weg helpen. Het vaststellen van de schade en het opstellen van een eventuele schadevergoeding is dan ook zo gemaakt. Wanneer u het niet eens bent met de taxatie van uw verzekeraar, is het daarbij ook mogelijk om een objectief schaderapport aan te vragen. De specialisten van GE-vastgoed helpen u daarmee graag verder.

 

Ook wanneer u een rapport laat opstellen om de gebreken van uw huis in kaart te brengen voor wanneer u de oplevering heeft van uw huis of pand, kunt u met een Bouwkundige keuring Utrecht veel kanten op. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u de oplevering weigert wanneer het gebouw niet aan de eisen voldoet. Het rapport is daarbij een bindend middel en kunnen ze dat ook niet weigeren. Het staat immers zwart op wit.

 

Voor een Bouwkundige keuring Utrecht staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op via de site, onze telefonische specialisten of via de mail en wij zullen u zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.