Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Onze elektrische scooters zijn hip, stoer en milieuvriendelijk

Op zoek naar een elektrische scooter om snel op uw werk aan te komen? Polderscooter heet u van harte welkom. De elektrische scooter is een superleuke, hippe en stoere scooter, die steeds meer in het dagelijks straatbeeld verschijnt. Met behulp van deze scooter bent u snel op de plaats van bestemming en levert u ook nog eens een bijdrage aan het milieu. Wat wilt u nog meer? Het elektrisch rijden is onze toekomst en wordt dan ook steeds hipper onder jong en oud. Bij ons zijn deze scooters al tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar. Bekijk online ons gehele assortiment en kijk of er een passende tussen zit.

De voordelen van een elektrische scooter van Polderscooter

Als u een elektrische scooter koopt bij Polderscooter, dan kiest u voor persoonlijke service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons jonge en dynamische team staat iedere dag weer voor u klaar om u advies op maat te geven. Door de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan weten zij waar ze over praten. Wij smeren u geen rotzooi aan, maar echte kwaliteit. Ook wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig op weg kunnen, daarom krijgen ze voor de verkoop een uitgebreide keuring. U denkt natuurlijk bij de aankoop van de scooter van ons af te zijn, dan heeft u het mooi mis. Wij verzorgen namelijk ook het onderhoud van scooters. Voor een jaarlijkse check kunt u altijd bij ons terecht, ook als u tijdens het rijden een probleempje opmerkt bent u bij ons van harte welkom. Onze vakkundige specialisten helpen u graag. Woont u in de buurt? Dan komen wij bij u langs om bij u op locatie de scooter te repareren.

Bezoek één van onze showrooms

Polderscooter is de specialist als het gaat over scooters. Al jarenlang zijn wij de erkende scooter leverancier in Flevoland. Lijken onze scooters u wel wat? Bezoek onze showroom in Dronten waar wij meer dan 500 scooters op voorraad hebben staan. Is Dronten wel een eindje rijden voor u? Wij hebben showrooms door heel Nederland heen, namelijk in Lelystad, Almere, Putten, Harderwijk, Nunspeet en Kampen. Ook hier bent u van harte welkom.