Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Een elektrische openhaard is de sfeermaker voor je woning

Thuis is de plek waar je je goed moet voelen, het is de plek waar je veel bent en dus ook een veilig gevoel moet hebben. Je voelt je het lekkers in een huis dat ook naar jouw smaak is, zo maak je voor jezelf namelijk de meeste sfeer. Door een sfeerhaard toe te voegen aan je woning krijg je al meer sfeer, hierdoor gaat je huis echt als thuis voelen.

Elektrische sfeerhaard

Door de jaren heen is er veel geïnnoveerd op het gebied van elektrische sfeerhaard, vroeger waren ze natuurlijk allemaal op vuur. Tegenwoordig branden elektrische openhaarden eigenlijk niet, de vlammen die je ziet worden gemaakt door led lampjes. Het mooie hiervan is dat het lijkt alsof er echte vlammen uit de haard komen, het is dus ook een stuk veiliger omdat er geen brandgevaar is. 

Verwarming

Er zijn verschillende elektrische openhaarden, het gaat hierbij niet alleen over maten, er zijn namelijk ook sfeerhaarden die kunnen verwarmen. De verwarming wordt op dezelfde manier gegeven als bij een elektrische verwarming. Het voordeel bij een elektrische openhaard is dat de warmte ingesteld kan worden, bij een echte openhaard is dat natuurlijk niet mogelijk.

Elektrische haard in cinewall

Om je woonkamer een moderne uitstraling te geven is het plaatsen van een cinewall ideaal, de cinewall wordt ook steeds populairder. Naast dat de tv wordt ingebouwd in de cinewall is het ook mogelijk om een elektrische openhaard in te bouwen, samen met de tv vormt dit een mooi beeld. Het is ook mogelijk om andere nisjes in te bouwen, hier kunnen dan weer accesoires worden ingezet. Een cinewall kan helemaal zelf worden ontworpen, zo kun je dus zelf de maten kiezen en bepalen welke materialen er moeten worden gebruikt. Hierdoor wordt de cinewall helemaal naar jouw stijl.