Nieuwbouw20
Image default
Woningen

Een laminaatvloer kopen en eenvoudig mooi houden

Is je huidige vloer helemaal versleten en aan vervanging toe? Of ben je net naar een nieuwe woning verhuisd, maar bevalt de vloer die er licht niet? Denk er in beide gevallen eens over na om een laminaatvloer te kopen. Dit soort vloeren is in allerlei kleuren en afmetingen verkrijgbaar, waardoor het in vrijwel ieder interieur past. Daarnaast is het een onderhoudsarme vloersoort. Je hoeft de vloer namelijk enkel schoon te maken om deze mooi te houden. Dat is bij houten vloeren wel anders. Die moeten regelmatig geschuurd en opnieuw geolied worden. Door een laminaatvloer te kopen, profiteer je wel van de voordelen, maar heb je niet de nadelen van houten vloeren. Je hebt namelijk wel een vloer met een sfeervolle uitstraling, maar hoeft er geen onderhoud aan te plegen.

Kies uit een uitgebreid assortiment aan vloeren bij deze specialist

Naast dat een laminaatvloer mooi en onderhoudsvrij is, kleven er nog meer voordelen aan deze vloersoort. Zo is de vloer eenvoudig aan te leggen, want de meeste laminaatvloeren beschikken tegenwoordig over een lijmloos kliksysteem. Zeker als je voor de vloeren van Vivante Bekenkamp uit Hilversum gaat. De experts van deze woonwinkel kunnen het leggen bovendien van je overnemen. Dat is handig als je dat zelf niet kunt of er geen moeite voor wilt doen. Ook weet je zo zeker dat de vloer op de juiste wijze wordt gelegd. Daarnaast heb je bij deze woonwinkel de keuze uit een ruim vloerenaanbod, waardoor je zeker een laminaatvloer kunt kopen die aan al je wensen voldoet.

Koop je nieuwe vloer bij deze woonwinkel

Een ander voordeel van een laminaatvloer bij Vivante Bekenkamp in Hilversum kopen, is dat je van een optimale prijs-kwaliteitverhouding geniet. De vloeren zijn namelijk scherp geprijsd en gaan jaren mee. Je krijgt er niet voor niets tot wel 25 jaar garantie op! De kans is groter dat je na verloop van tijd iets nieuws wilt en daarom de vloer wilt vernieuwen, dan dat je de vloer moet vervangen omdat deze versleten is.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/