Nieuwbouw20
Image default
Dienstverlening

Een monument restaureren: de kosten

Een monument restaureren? Waarom niet: schoonheid is schoonheid en verval is nooit een prettig gezicht. Het willen restaureren van een monument is één ding. Het daadwerkelijk doen is heel iets anders. Doe je het zelf, dan kan het weleens vervelend uitpakken. Je loopt bijvoorbeeld tegen problemen aan die je met geen mogelijkheid had kunnen voorzien, maar waar een professional wel aan gedacht zou hebben. Wil je ‘oud’ weer in ‘goud’ veranderen en ben je in Zeeland woonachtig? Kies dan voor Bouwbedrijf Quant, een familiebedrijf dat gepassioneerd is over het renoveren en restaureren van oude gebouwen. Je monument kun je het beste bij een partij laten restaureren die meer dan 100 jaar ervaring heeft en nog altijd op het hoogste niveau meedraait. Het bedrijf opereert vanuit Zierikzee en kan vanuit heel Zeeland worden benaderd. Renoveren en restaureren: dat is waar het in het leven allemaal om draait.

Haal ervaring in huis

Bouwbedrijf Quant is bedreven in het renoveren en restaureren van monumenten en woningen. Het verricht verschillende werkzaamheden aan huis en is door zijn bewezen resultaten groot geworden (en gebleven). Ga je een contract aan met deze ervaren speler uit Zierikzee, dan krijg je waar voor je geld. Een monument restaureren is makkelijker dan ooit. Het familiebedrijf is geleid door meerdere generaties Quant en een opvolger van dezelfde loot wordt klaargestoomd om het stokje van de huidige eigenaar, Dick Quant, over te nemen. Sinds 1919 steunt het bedrijf op drie pilaren: duurzaamheid, kwaliteit en communicatie. Deze drie-eenheid van eigenschappen zorgt ervoor dat al 100 jaar de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Ouderwets en nieuwerwets ineen

Zoals het een familiebedrijf betaamt, blijft de kennis die over ruim 100 jaar is opgebouwd in de familie. Zo weten de professionals zowel oude als nieuwe technieken toe te passen om een monument te restaureren. Elk van de methodes is bewezen effectief en levert duurzaam resultaat. Nieuw en oud vloeien naadloos in elkaar over en vormen een mix van kwaliteit en schoonheid.

https://www.bouwbedrijfquant.nl/