Nieuwbouw20
Image default
Aanbiedingen

Geld Besparen Tijdens Het Verbouwen – Hoe?

Verbouwen heeft altijd twee kanten. Aan de ene kant is het keui leuk om te zien hoe je afgedankt hok veranderd in een prachtig paleis, maar aan de andere kant is het een hoop gedoe en een hoop werk!

We kunnen het werk zelf niet makkelijker maken, maar we kunnen je wel in dit artikel laten zien hoe je goedkoper uit kunt zijn tijdens een verbouwing!

 

1. Let op de merken

Bij het verbouwen hoort ook zo goed als altijd nieuwe meubels, verf/behang, of andere belangrijke producten. Hoewel merken een verschil in kwaliteit kunnen betekenen is dit niet altijd het geval. Door vooral goed op de productbeschrijving te letten in plaats van de merk kan je al snel honderde euros besparen.

Productspecificaties zijn een belangrijke indicator van de kwaliteit van een product. Als je niet weet waar je op moet letten dan is deze informatie maar een paar zoekopdrachten verwijderd!

 

2. Koop in de uitverkoop

Alle spullen die je nodig hebt zijn regelmatig in de uitverkoop. Voor bouwspullen is de Folder van de Bauhaus altijd een goede optie, zowel die van de Formido, Gamma en Praxis. Ben je op zoek naar spulletjes voor je interrieur dan is de blokker folder altijd een goede plek om te kijken.

De verschillende winkelaanbiedingen veranderen snel, maar er is zo goed als altijd een product waar je naar op zoek bent in de aanbieding. Door ze even online te bekijken scheelt het je tijd en scheelt het papier.

 

3. Doe het zelf

Des te meer je zelf doet des te minder je betaalt. Hoewel het verleidelijk kan zijn om veel van het werk wat moet gebeuren uit te besteden aan klussers is het vaak zeer gemakkelijk om het zelf te doen. Dit kan ook nog eens leuk zijn samen met je partner, vrienden, familie, of in gevallen wanneer het niks gevaarlijks is, met je kinderen!

Hieronder zie je hoe je zelf je tapijt kunt leggen:

 

4. Denk duurzaam!

Duurzaamheid is vaak een investering. Hoewel het vaak iets duurder is om bijvoorbeeld een zuinigere verwarmingselement of zonnepanelen te kopen is het op de langere termijn veel goedkoper. Soms is het dus een investering om iets meer geld te betalen voor een duurzamere oplossing.

 

Geld besparen

Hoewel het altijd goed is om op de centen te letten is het bij het klussen toch belangrijk om te weten waar je kunt besparen en waar je voor ietsjes meer veel beter uit bent. Hopelijk hebben deze drie tips je geholpen om wat extra geld te besparen tijdens je verbouwing!

 

 

http://kupino.nl