Nieuwbouw20
Image default
Horeca

Het leukste buitenspeelgoed deze zomer

Buitenspelen is gezond. Het stimuleert de creativiteit en zorgt ervoor dat kinderen fit en actief blijven. Helaas wordt er steeds minder buiten gespeeld. De online games winnen het van buskruid, tikkertje en een potje voetbal. Wij hebben het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer op een rij gezet, waarmee ze staan te popelen om weer ouderwets gezellig voor de deur te spelen.

1.   Een skelter

Een skelter is perfect buitenspeelgoed voor kids om op avontuur te gaan in de buurt. Zo’n ritje staat niet alleen garant voor super veel fun, maar zorgt er ook voor dat ze aan hun motoriek werken. Op deze skelter voor een 4-jarige werken ze al op jonge leeftijd aan hun arm-been-coördinatie. Zo blijven ze actief in de frisse buitenlucht en het is bovendien een goede oefening voor kinderen die leren om zonder zijwieltjes te fietsen.

2.   Een skippybal

Op een skippybal stuiteren je kids over de stoep en het gras. Traditioneel heeft hij 1 handvat, maar er zijn ook modellen met 2 losse hengsels. De grote plastic bal is geschikt voor kinderen van een leeftijd vanaf ongeveer 5 jaar en is stevig genoeg voor elk gewicht. Als vader of moeder kun je dus ook gezellig een rondje mee bouncen!

3.   Een badmintonset

Badminton is altijd leuk! In de straat, op het strand, het speelveldje om de hoek en op de camping. Check voordat jullie een potje gaan spelen wel even hoe de wind staat, anders heb je grote kans dat je shuttle een compleet andere kant op waait of in een boom belandt!

4.   Een watertafel

Ben je op zoek naar urenlang speelplezier in eigen tuin? Dan is een watertafel het ultieme buitenspeelgoed voor deze zomer! Dit is een tafel met verschillende lagen, die garant staat voor waterpret. En welk kind wil dat nou niet op een warme dag! Er zijn verschillende soorten en maten: van een simpele bak op poten tot een levensechte piratenboot.