Nieuwbouw20
Image default
Dienstverlening

Hypotheekadvies voor jouw toekomstige huis

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je weten of je deze ook echt kunt kopen? Dan kun je terecht voor hypotheekadvies. Tijdens het hypotheekadvies gesprek wordt er naar jouw situatie gekeken en wordt hier de beste hypotheek bij gezocht. Hierin speelt jouw inkomen een rol, jouw huidige woonsituatie en het soort hypotheek dat je wil gaan afsluiten. Doordat er onafhankelijk hypotheekadvies wordt gegeven heb je de keuze uit diverse aanbieders. Hierdoor kun je dus zelf kiezen welke hypotheek het beste bij jou past, op basis van de adviezen die worden gegeven tijdens het hypotheekadvies gesprek.

Jouw droomhuis met een droomhypotheek Wanneer je jouw droomhuis hebt gevonden en wil gaan kopen, wil je natuurlijk ook dat de hypotheek hier goed bij aansluit. Je zit hier tenslotte voor een lange tijd aan vast. Er zijn een aantal verschillende hypotheekvormen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je als starter bijvoorbeeld kiezen om in het begin minder af te lossen doordat je denkt dat jouw inkomen nog zal stijgen. Of kun je dit natuurlijk ook omdraaien en eerst veel aflossen en later minder. Ook word je ondersteunt bij de hypotheek aanvraag, omdat hier ook veel bij komt kijken. Dit proces wordt een stuk makkelijker door samen te werken met een hypotheekadviseur.

Alle bewijsstukken voor de bank verzamelen Zeker wanneer je voor het eerst een huis koopt kan het zijn dat je zoveel informatie binnenkrijgt dat je het overzicht verliest. Door middel van hypotheekadvies krijg je antwoord op alle vragen. Het complete proces wordt uitgelegd en ook de verschillende hypotheken worden vergeleken. Ook wordt er gekeken naar de huidige rente en wat de mogelijkheden zijn met jouw inkomen, ook als je werkt als zelfstandig ondernemer. Daarnaast zijn er een aantal documenten die je moet aanleveren bij de bank, deze worden ook uitvoerig besproken tijdens het hypotheek adviesgesprek zodat jij helemaal voorbereid bent. Doordat er wordt gewerkt met meerdere aanbieders heb jij een ruime keuze en vind je een hypotheek die aansluit bij jouw wensen.

De mogelijkheden met een hypotheek Tijdens het hypotheek adviesgesprek kijken we wat jij maximaal kunt gaan lenen voor de woning. Wanneer je dit bedrag weet kun je kijken of dit valt binnen het bedrag van jouw droomhuis. Ook wanneer je nog geen woning op het oog hebt maar je wel vast wil oriënteren is het handig om te weten wat je kunt lenen. Zo kun je huizen zoeken die binnen dit bedrag vallen. Houd er rekening mee dat er ook nog kan worden overboden, dit bedrag komt nog bovenop de woningprijs. Hier kun je jouw eigen geld voor gebruiken of de hoogte van de hypotheek aanpassen naar het maximale leenbedrag. Hierin zijn een aantal mogelijkheden die tijdens het hypotheekgesprek worden besproken.