Nieuwbouw20
Image default
Woning en Tuin

Hoe vind je een verhuisbedrijf’?

Als je een zorgeloze verhuizing wilt, dan kun je de verhuizing het beste uitbesteden. Jouw waardevolle en zware spullen hoef je dan niet zelf te sjouwen en daarbij heb je er ook geen werk of stress aan. Toch kan het kiezen voor een verhuisbedrijf behoorlijk lastig zijn. Ze zijn niet voorzichtig met je spullen, kosten zijn onverwachts (veel) hoger of nog erger: de verhuizers komen niet opdagen. Als je op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf in Arnhem, dan moet je op de onderstaande punten letten!

Kies voor een erkend verhuisbedrijf

Als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Arnhem, dan zul je zeker weten een erkend verhuisbedrijf vinden. Deze zijn namelijk aangesloten aan een brancheorganisatie voor Erkende verhuizers. De bedrijven hiervan zijn misschien wel duurder, maar bieden wel extra zekerheid. Zo werken zij met een inboedelverzekering, een garantiecertificaat dat de verhuizing hoe dan ook doorgaat en een mooie bonus: ze vergoeden ook het verlies van waardevolle spullen als sieraden. Onafhankelijk waar je woont, dus ook in Arnhem, zijn niet erkende verhuisbedrijven. Je hebt dan kans dat ze enkel een aansprakelijkheidsverzekering hebben. Je moet dan zelf aantonen of de schade door de verhuizer is veroorzaakt. Daarbij vallen de kosten soms hoger uit bij niet erkende verhuisbedrijven.

Vraag altijd meerdere offertes aan

Voordat je daadwerkelijk gaat verhuizen, kun je het beste kijken naar de best mogelijke offertes. Vraag daarom bij meerdere bedrijven een offerte aan. Zo kun je kiezen welke verhuizers in Arnhem de beste optie is.

Let niet alleen op de prijs

Natuurlijk is het verstandig om niet alleen op de prijs te letten. Een duurdere offerte betekent vaak ook dat ze betere voorwaarden hebben. Kijk bijvoorbeeld naar het verzekerde bedrag bij schade en of ze met een uurtarief en nacalculatie werken.

https://www.nieuwbouw20.nl/hoe-vind-je-een-verhuisbedrijf/