Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Keramische tegels werken in iedere kamer van het huis

Keramische tegels zijn een van de weinige vormen van vloermateriaal dat echt in elke kamer van het huis werkt. De tegels komen regelmatig voor in woonkamers, maar ook in badkamers studeerkamers en keukens. Met andere woorden, je kunt echt niet fout gaan met tegels. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat keramische tegels koud kunnen zijn en dat het voor doe-het-zelvers een beetje lastig is om te installeren. Ben je toch bezig de vloer, kies er dan direct voor om vloerverwarming te laten installeren, voordat je de tegels laat plaatsen.

 

De tegels trekken geen vuil, stof, pollen of andere allergenen aan

Een groot voordeel van het installeren van deze tegels, is dat ze geen vuil, stof, pollen of andere allergenen aan kunnen trekken. Komen deze kleine deeltjes namelijk op de keramische vloer terecht, dan zijn ze binnen no-time schoon te maken met een dweil of spons. Hierdoor kan de lucht schoon blijven en vrij worden gehouden van irriterende stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mensen met astma en allergieën. Keramische tegels zijn daarnaast erg betaalbaar en gaan voor een erg lange tijd mee.

 

Kies uit verschillende designs, waaronder vloertegels 80×80

Vandaag de dag zijn de tegels te verkrijgen in een breed scala aan afmetingen. Zo staan vloertegels 80×80 er bekend om onwijs sfeervol te zijn en een vleugje luxe toe te voegen aan iedere ruimte. De geglazuurde tegels hebben een harde beschermende toplaag, wat betekent dat ze ongevoelig zijn voor water en de meeste vlekken. Dit is dan ook een van de bekendste redenen waarom mensen graag kiezen voor deze tegel voor natte ruimtes zoals badkamers, keukens en wasruimtes. Mochten er toch vaste vlekken ontstaan, dan kun je makkelijk een reinigingsproduct gebruiken.