Nieuwbouw20
Image default
Verbouwen

KLIC melding app

Werk jij in een wereld waarin je te maken krijgt met een KLIC melding? Maak dan gewoon gebruik van de KLIC melding app zoals Mister KLIC die voor jou beschikbaar heeft. Mister KLIC kan je wat betreft KLIC meldingen ontzorgen. Niet voor niets maken steeds meer mensen gebruik van de diensten van Mister KLIC. Dat zegt misschien niet alles, maar wel heel erg veel.  

 

Je ziet meteen tot wanneer een bepaalde melding precies geldig is 

Kies je voor De KLIC melding app, dan weet je zeker dat alle KLIC meldingen waarmee je te maken krijgt opgeslagen worden op één centrale locatie. Deze locatie is altijd via internet bereikbaar, waardoor ook medewerkers ook altijd toegang hebben tot de benodigde informatie.  Met behulp van de KLIC melding app kun je bovendien zien tot wanneer een bepaalde melding precies geldig is.  

 

Klik op de getoonde objecten en krijg gedetailleerde informatie 

Kies je voor de KLIC melding app van Mister BLIC, dan krijg je jouw meldingen altijd aangeboden op een interactieve kaart. Met deze kaart voldoe je aan de wettelijke eis om op de graaflocatie een KLIC melding beschikbaar te mogen hebben. Krijg jij de melding in beeld, dan kun je op de getoonde objecten klikken. Doe je dat, dan komt gedetailleerde informatie naar boven.  

 

In elk formaat te exporteren 

Krijg je een melding via de app van Mister KLIC, dan kun je die KLIC gemakkelijk naar elk wensbaar formaat exporteren. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor DXF’s en DWG’s en als je een goede print wilt kun je kiezen voor PDF-formaat. Met behulp van Geopackages is de melding bovendien prima te openen in GIS-programma’s als bijvoorbeeld QGIS. Krijg je een KLIC melding en maak je gebruik van Mister KLIC, dan weet je zeker dat de meldingen beschikbaar komen via de webstandaarden WFS en WMS. Daardoor kun je de meldingen die je krijgt prima integreren in de eigen webapplicaties, maar even zo goed in GIS-programma’s zoals daar bijvoorbeeld ArcGIS en QGIS zijn.  

 

Mister KLIC maakt het je echt gemakkelijk 

Mister KLIC maakt het je gemakkelijk. De webapplicatie is geoptimaliseerd voor apparaten met verschillende schermgroottes, waardoor je er op zowel tablets, computers en smartphones prima mee kunt werken. Gemakkelijker kan Mister KLIC het je echt niet maken.