Nieuwbouw20
Image default
Verbouwen

Kunststof kozijnen, het betere alternatief

Waarom zou je nog kiezen voor houten kozijnen, als er betere alternatieven beschikbaar zijn? Inderdaad, de vraag stellen is hem beantwoorden. De keuze valt op een betere optie, zoals kunststof kozijnen. Er zijn namelijk argumenten in overvloed om te kiezen voor dit materiaal en niet voor kozijnwerk van hout.

Wat kunststof kozijnen zo aantrekkelijk maakt

Wat maakt kunststof kozijnen zo aantrekkelijk, speciaal als dit kozijnentype wordt vergeleken met het houten kozijn? Interessante aspecten die kunststof ideaal maken voor de kozijnen, zijn:

• De eindeloze keuzemogelijkheden qua kleuren en vormgeving. Zelfs de meest moderne en excentrieke kleuren en patronen zijn met kunststof mogelijk.
• Het zeer beperkte onderhoud. Zo is het schoonmaken van een kunststof kozijn met een vochtig doekjes snel voor elkaar. En periodiek schilderen? Dat is met houten kozijnen om de zes jaar wel nodig, maar bij kunststof niet. Dit scheelt natuurlijk ook een flinke duit geld!
• Kunststof staat bekend vanwege zijn warmte-absorberende vermogens. Kozijnen van dit materiaal isoleren dan ook goed. En niet alleen de temperatuur blijft op peil, gelukkig helpen deze kozijnen ook om geluiden te dempen.
• Wie kiest voor kunststof, maakt een veilige keuze. In kunststof kozijnen zitten altijd stalen frames, die het voor potentiële inbrekers onbegonnen werkt maakt om ze te saboteren.
• Kunststoffen gaat erg lang mee. Ze zijn te recyclen en daarmee dan ook een klimaatvriendelijke keuze!

Meer weten? Een gratis offerte is zo geregeld!

Laat u verder informeren over de keuze en vrijheid die kozijnen van kunststof te bieden hebben. Profiteer van de scherpe, aantrekkelijke prijzen van de kunststof kozijnen van Bermon. Daar kunt u een gratis offerte opvragen.