Nieuwbouw20
Image default
Dieren

Meer geld kwijt dan normaal

Goede graanvrije hondenvoeding wordt steeds meer gegeven aan honden. Dat is maar goed ook, want het is stukken beter voor je hond dan voeding waar wel granen in zitten. Granen blijken namelijk helemaal niet gezond te zijn voor je hond. Sterker nog, er zijn verschillende rassen die er standaard allergisch voor zijn. Heel veel baasjes weten dit niet en halen dus voeding met granen er in omdat dat lekker goedkoop is. Goedkoop is duurkoop in dit geval. Je zult veel eerder bij de dierenarts zitten als je je hond granen voert en als baasje zijnde weet je vast wel dat je hond naar de dierenarts brengen heel veel geld kost.

Wat zijn de vervangers?

Je vraagt je misschien af wat er dan in die graanvrije hondenvoeding zit in plaats van granen. Wij zullen op een rijtje zetten wat er mogelijk allemaal in kan zitten, dit verschilt natuurlijk wel per merk. Als je het zeker wil weten kan je altijd even de lijst met ingrediënten bekijken. Op die manier weet je precies wat je hond binnenkrijgt en hoeveel hij daarvan mag hebben. Er kunnen verschillende kruiden in zitten, deze kunnen van binnen uit een erg positieve werking hebben op je hond. Om het te laten vullen zit er voornamelijk vlees in. Een hond is natuurlijk ook gemaakt om vlees te eten, dus dat is vrij logisch.

Ga je switchen?

Zoals net al genoemd werd kan je dus beter over gaan naar graanvrije hondenvoeding als je dat nog niet hebt gedaan. Je zult wat meer kwijt zijn, maar wij kunnen je garanderen dat het je geld echt waard is. Je krijgt er namelijk een veel gezondere hond voor terug met meer energie en hij gaat er waarschijnlijk ook nog eens beter uit zien. Als je dit consequent blijft voeren zul je je hond niet meer terug herkennen. Het gaat echt een groot verschil maken in positieve zin. Het is nooit te laat om het alsnog te proberen! Als je hond goed reageert op voeding met granen kun je daar echter prima mee door gaan.