Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Ideeën voor leuke tuinbankjes

Als de zon begint te schijnen, willen we gewoon zo snel mogelijk naar buiten. Geniet van de zon en adem frisse lucht in. Het beste kan je dit natuurlijk op je eigen gemaakte tuinbank doen. Daarom hebben we een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje gezet over.

 

Tuinbank van hout

Als je het mooi en eenvoudig wilt houden, kun je hout gebruiken om een ​​tuinbank te maken. Slechts een paar houten planken en een paar schroeven, en u kunt ermee aan de slag. Als je op zoek bent naar tuinbank hout, hoeft je niet ver te zoeken. In elke bouwmarkt hebben ze passende planken. Zo kun je kiezen voor cederhout, Douglashout of steigerhout, ook pallets kan je recyclen tot hippe tuinbanken. Let er wel op het meest hout behandeld moet worden voordat je het buiten laat staan.

 

Tuinbank van hout en staal

Wil je iets hips? Dan kun je ook een tuinbank maken van hout en staal. Maak een paar mooie stalen poten of koop kant-en-klare stalen poten online. Meestal hoef je hem alleen nog maar onder een mooie plank te schroeven en je tuinbank is klaar. Natuurlijk kun je het hout ook een mooie kleur geven om de look helemaal af te maken!

 

Tuinbank gemaakt van betonblokken

Er zitten gaten in de betonblokken, die perfect zijn voor het leggen van houten planken. Zo heb je helemaal geen schroeven nodig. Slechts een paar blokken op elkaar, steek de balken er doorheen en leg er een paar kussens op, en je kunt genieten van de zon.

 

https://www.outsidemeubelen.nl/