Nieuwbouw20
Image default
Woning en Tuin

Snel zichtdicht met de Fagus Sylvatica

De Fagus Sylvatica, misschien beter bekend onder de naam de groene beukenhaag zie je vaak in plantsoenen. Hiermee worden de paden van de plantsoenen gescheiden. Het ziet er altijd mooi en strak uit. Echter moet hier dan wel gemiddeld twee keer per jaar aan gesnoeid worden, wil je deze struik een beetje in vorm houden. Niet alleen voor plantsoenen is deze struik bijzonder mooi. Ook voor een tuin kan deze haag voor een schitterende afscheiding zorgen. Deze haag is een snelgroeiende plant die jaarlijks wel van 40 tot 60 cm kan groeien.

Online een mooie rode beukenhaag kopen

Haagplanten Heijnen is een boomkwekerij die sinds 1976 bestaat. Dit familiebedrijf is inmiddels al door de derde generatie overgenomen. Zij kweken hier diverse mooie planten en struiken. Niet alleen een rode beukenhaag is hier in het assortiment te vinden. Ook mediterrane planten zijn hier in het geweldige assortiment te vinden. 

De Fagussylvatica ‘Atropurpurea, beter bekend onder de naam rode beukenhaag is ook een zeer snelgroeiende plant. Deze zijn via Haagplanten Heijnen te bestellen. Deze planten zijn hier in diverse formaten te vinden. De prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk. Voor nog geen €2,- per stuk is het al mogelijk om hier een beukenhaag plant te kopen. Tevens kan er een keuze gemaakt worden uit een pot of een plant per wortel. Alle planten die hier besteld worden, staan op eigen grond en worden zodra deze besteld worden, vers uitgegraven.  Er is meer dan genoeg keuze bij Haagplanten Heijnen. Mocht je er niet uitkomen dan is het aan te raden om advies te vragen.