Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Waarom investeren in cryptocurrencies

De afgelopen jaren is je vast wel een keer opgevallen dat de kranten, sociale media en andere mediakanalen soms vol staan ​​met informatie over Bitcoin en ander crypto nieuws. Deze zijn meestal negatief, en het lijkt erop dat consumenten hier niet in willen investeren.

Voordelen van beleggen in crypto

Na het lezen van de bovenstaande inhoud, zult u denken: “Waarom investeren in zaken als Bitcoin?” Het is belangrijker dan Bitcoin!

Bitcoin is gebouwd op de inmiddels bekende blockchain-technologie. Tegenwoordig zijn er verschillende nieuwe bedrijven opgericht, voornamelijk via ICO’s, en deze bedrijven hebben de blockchain-technologie verbeterd of aangepast aan hun vakgebied.

Deze technologie kan onze hele samenleving veranderen, het kan fraude beter bestrijden, het kan de transparantie van transacties en contracten vergroten en er zijn nog veel meer mogelijkheden. In feite zijn de mogelijkheden eindeloos, want bijna alles is programmeerbaar.

U heeft nu de mogelijkheid om dergelijke technologie aan te schaffen. Wil je in de eerste plaats hun aandelen niet van Apple en Amazon kopen? Als je 5.000 euro hebt geïnvesteerd, ben je nu miljonair. Interessant feit is dat ook bedrijven als Apple en Amazon aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt in de internetbubbel. Toen de zeepbel barstte, daalde de waarde van het aandeel sterk, maar de piek op dat moment was niets vergeleken met de huidige waarde.

Negativiteit omtrent de bitcoin

Het is de onzekerheid dat mensen niet weten waarin ze investeren, waardoor er veel negativiteit omtrent de bitcoin heerst, en het enige dat beleggers zien, is het dollarteken. Mensen hielden geen rekening met de basiskennis van beleggen en ook niet met alles in de toekomst. Dit is des te meer een reden om het als een bubbel te zien, omdat het wordt aangedreven door speculatie, of zelfs beter kan worden omschreven als ‘iets gemaakt door een gek’.

https://cryptobenelux.com/

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten elektriciens

Een schoonmaakbedrijf uit Hoorn inhuren

Waarom zou je kiezen voor Elektricien Rotterdam