Nieuwbouw20
Image default
Geschenken

5 Leuke werknemer geschenk ideeën

Werknemers zijn een essentieel onderdeel van jouw bedrijf en merk. Werknemers vertegenwoordigen je merk namelijk bij alles wat ze doen, het is daarom essentieel dat een werknemer zich positief en gewaardeerd voelt voor een productieve en plezierige werkplek. Het geven van geschenken aan werknemers geeft ze het hele jaar door iets om naar uit te kijken. Of het nu gaat om een verjaardag, kerst (of andere feestdagen) of het vieren van een jubileum of mijlpaal, het krijgen van relatiegeschenken voor werknemers is een absolute must voor een succesvolle werkomgeving. Maar wat geef je ze dan? In dit artikel hebben we vijf leuke werknemer geschenk ideeën voor je op een rijtje gezet, maar het kan ook gaan om een geschenk voor een collega. 

 

  1. Mokken of waterflessen met merknaam

Mokken of waterflessen zullen altijd een goed relatiegeschenk zijn omdat ze zo bruikbaar en praktisch zijn, zowel op kantoor of thuis. Een mok of waterfles met je bedrijfslogo is misschien wel het perfecte cadeau als je hebt gemerkt dat een werknemer een nieuwe mok of waterfles nodig heeft voor op kantoor. Met een waterfles moedig je werknemers ook nog eens aan om gehydrateerd te blijven en geef je ze een fles die ze overal kunnen gebruiken. Door de merknaam er op te zetten maken ze ook reclame voor het bedrijf. 

  1. Powerbanks

Een powerbank (ook met logo) is een artikel dat nooit faalt. Er is namelijk een toenemend gebruik van batterijgevoede gadgets en ook de noodzaak om deze altijd aangesloten te hebben. Zowel op zakelijk vlak als buiten werktijd. Dit is dan ook een geschenk dat zeer welkom is bij werknemers. Je kunt de powerbanks aan talloze apparaten koppelen, zoals bijvoorbeeld smartphones. Daarnaast is een powerbank lichtgewicht en hierdoor ideaal om mee te nemen op reis. 

  1. Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken zijn een hot item tegenwoordig. Hierbij kun je aan talloze opties denken, zoals bijvoorbeeld gerecyclede flessen en notitieboekjes. Maar ook biologische katoenen tassen, to go bekers gemaakt van milieuvriendelijke materialen of zelfs houten USB sticks. Met dit soort cadeaus maak je niet alleen de werknemers, maar ook de planeet blij. 

  1. “Doe” cadeaus

Sommige werknemers hechten geen waarde aan materiële zaken en trekken er veel liever op uit. Waarom organiseer je niet eens een borrel voor je werknemers of ga je uit eten samen? Een ander idee is een team uitje. Dit kan van alles zijn, van een weekend kanoën in de Ardennen tot een dag survivallen op Nederlandse bodem. Zo trek je je werknemers uit de dagelijkse sleur en ontstaat er een teamband. 

  1. Traktaties

Als het gaat om relatiegeschenken voor werknemers, is alles wat eetbaar is natuurlijk goed. Als je een geschenkmand wilt maken gevuld met allemaal lekkernijen is dit het perfecte item om op kantoor te delen of voor de ontvanger om mee naar huis te nemen. 

Met deze vijf werknemer geschenken zorg jij er dus voor dat je werknemers blij en voldaan naar kantoor komen. Zo zullen ze nog gemotiveerder zijn om voor jouw bedrijf te werken, doe er dus je voordeel mee.