Nieuwbouw20
Image default
Banen en opleidingen

Beleidsmedewerker HRM

Functie

Als beleidsmedewerker personeelszaken ben je verantwoordelijk voor het formuleren van duurzaam en strategisch personeelsbeleid. Je besteedt aandacht aan de cultuur van de organisatie, besteedt aandacht aan de ontwikkeling van de organisatie, onderzoekt de ontwikkeling en evolutie van human resources opnieuw en transformeert deze in de behoeften van OC Clara Fey. U heeft een langetermijnbeleid ontwikkeld en ervoor gezorgd dat uw beslissingen en aanbevelingen worden bevestigd door cijfers.

Als strategiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van HRM-strategieën en tools en tools om geïntegreerde personeelsstrategieën te ontwikkelen om alle medewerkers en servicepersoneel te ondersteunen bij het vervullen van hun kerntaken.

Je bent verantwoordelijk voor de planning van het personeelsbeleid en de uitvoering van alle deelgebieden (inclusief werving en selectie, bekwaamheidsbeheer, introductie, afwezigheid, lerende organisatie, VTO-beleid, opvolgingsproces, strategische personeelsplanning, loopbaanbegeleiding, enz.).

Je ondersteunt managers bij het personeelsproces en ontwikkelt tools om hun rollen en vaardigheden te versterken. U plant en organiseert onderwijs, training en luistert naar feedback om de rol van onze managers te versterken.

Je denkt actief na over verbetering / innovatie.

Je bent de referentiepersoon voor alles wat met stagiaires en vrijwilligers in de organisatie te maken heeft. U vertegenwoordigt deze domeinen van A tot Z.

Als beleidsmedewerker ben je lid van de raad van bestuur. In deze functie help je bij het definiëren van de algemene contouren van de organisatie en help je het strategisch management van OC Clara Fey te ontwikkelen. Je kunt verder gaan dan je eigen discipline en vakgebied.

Je ontwikkelt actief onze organisatiecultuur.

Als lid van de raad van bestuur participeer je in en heb je interesse in de werkomgeving, volg je de ontwikkeling van onze afdeling en stuur je onze diensten, lopende processen en projecten en onze werkwijze aan.

Je bent de ambassadeur van onze organisatie en draagt ​​actief de visie uit.

Aanbod

In een mensgerichte en kwaliteitsgerichte organisatie zijn er verschillende functies en verschillende ontwikkelingsmogelijkheden, die jou de kans geven om kinderen, jongeren en volwassenen die het moeilijk hebben in de samenleving te ondersteunen en begeleiden. We hebben zeer gediversifieerde bedrijven op elke campus. Door de brede verspreiding van activiteiten en taken bieden wij diverse carrièremogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende gebieden te trainen, professionele kennis op te doen en te leren. Ondersteuning van onze medewerkers is daar een belangrijk onderdeel van. Dit omvat nazorg en een uitgebreid permanent systeem. Deze bevinden zich allemaal op de groene campus bij Brecht. OC Clara Fey gaat alleen over wat je kunt en kunt doen, niet waar je vandaan komt of je beperkingen of overtuigingen.

 • Open contract
 • Streefdatum start: zo snel mogelijk
 • Gebruiksduur 38/38
 • Salaris volgens PC 319.01 (op basis van diploma)
 • Rookvrije en groene werkomgeving.
 • De vacature wordt ingevuld in Sint-Job-In-t-Goor

Jouw profiel

 • Je hebt de motivatie om vanuit je natuurlijke passie personeelsbeleid voor sociale voorzieningen te formuleren en te verspreiden.
 • Je bent bereid om je eigen strategieën flexibel in te zetten en de operaties indien nodig te beperken. Dit werk sluit niet uit dat ondersteuning voor andere velden of projecten wordt verleend.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van personeelszaken.
 • U bent proactief, kritisch en zorgvuldig om te gaan met vertrouwelijke informatie.
 • Je communiceert op een open manier en kan op verschillende niveaus intern en extern communiceren.
 • Je hebt een coach en een positieve instelling nodig.
 • Je bent zelfstandig en kan jezelf en je werk aanpassen.
 • Master’s degree (voorkeur), 3-5 jaar relevante ervaring, (orthogonale) pedagogische kennis of ervaring in VAPH-settings kunnen een toegevoegde waarde zijn.

In staat om zich aan te passen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), resultaatgericht, omgaan met druk, contact houden, zelfstandig werken, gevoel voor accuratesse, plannen (= organiseren), werken als een hecht team, kunnen leren

Ontwikkel personeelsbeleid op basis van de strategische doelen van de organisatie, formuleer actieplannen, beheer diensten of organisaties, formuleer en beheer werkgelegenheids- en capaciteitsbeleid, volg professionele informatie en regelgeving op en actualiseer deze, coördineer personeelsbeheer en geef advies aan servicemanagers, toezicht houden op personeelsmanagement en controleer of Correct voldoen aan wettelijke en regelgevende verplichtingen, passende maatregelen nemen, organisatorisch overleg en sociale dialoog voeren met werknemers of hun vertegenwoordigers, procedures en instrumenten formuleren en aanpassen om werknemers binnen de organisatie op te volgen en te beheren

Master Psychologie: Arbeids- en organisatiepsychologie, Master Psychologie: Bedrijfspsychologie en personeelsbeleid, Prof. bach. Toegepaste psychologie: Arbeids- en organisatiepsychologie

https://www.vindazo.be/vacatures/hrm.html