Nieuwbouw20
Image default
Aanbiedingen

Cilindersloten voor een goede beveiliging

Jouw huis zo goed mogelijk beveiligen

 

Wil jij je huis op de best mogelijke manier beschermen tegen inbrekers en andere ongenode gasten? Dan is het goed om de sloten van je deur te checken. De kans is groot dat je hang- en sluitwerk nu nog niet optimaal is. In veel huizen zijn immers nog sloten te vinden van de klasse SKG 2* of zelfs lager. Maak liever de omslag naar extra veilige SKG 3* cilindersloten. Je vindt ze voor alle gangbare deurformaten en kunt ze gemakkelijk online bestellen. Koop je nieuwe sloten met een SKG keurmerk? Dan profiteer je van een extra beveiliging. Bij de aankoop van elk slot ontvang je namelijk een certificaat. Wil je in de toekomst sleutels laten bijmaken? Dan heb je dit certificaat nodig. Dit geeft een gerust gevoel, omdat niemand zonder jouw toestemming een kopie van je sleutel kan laten maken.

 

Waarom is een SKG 2* slot niet voldoende?

 

In het verleden was het al heel wat als je SKG 2* cilindersloten in je deuren had zitten. Inmiddels hebben inbrekers echter al zo veel ervaring opgedaan met het openbreken van dit soort sloten, dat ze niet meer veilig zijn. Door nu over te schakelen naar een beter beveiligingsniveau voorkom je dat je sloten in no time opengebroken kunnen worden. Waar een SKG 2* slot al in een halve minuut te kraken is, duurt het bij een SKG 3* cilinderslot veel langer. Hoe langer de insluipers bezig zijn, hoe meer ze hun interesse zullen verliezen voor jouw huis. Ze willen natuurlijk niet dat iemand ze betrapt. Wil jij ook voorkomen dat dieven je huis binnendringen? Bestel dan vandaag nog een set nieuwe cilindersloten met het SKG 3* keurmerk!

 

De voordelen van een SKG 3* cilinderslot

 

Het vernieuwde type sloten is voorzien van een SKG 3* keurmerk. Dit houdt in dat ze veel beter beschermd zijn tegen alle bekende inbreekmethodes. Zo is er de ontzettend populaire manier van kerntrekken, maar ook kennen we het open boren, lock picking, cilinder breken en de slagmethode. Door te kiezen voor SKG 3* cilindersloten met een brug van gehard staal ben je nog beter uit. De extra stevige basis van dit slot maakt het onmogelijk om open te breken. Online vind je de beste en meest innovatieve sloten waarmee je je huis nog veiliger maakt. Bestel de gewenste uitvoering, laat je nieuwe sloten thuisbezorgen en plaats ze eenvoudig zelf. Instructies hiervoor vind je eenvoudig online. Uiteraard kun je met al je vragen omtrent je nieuwe hang- en sluitwerk altijd terecht bij je leverancier. Hij kan je tevens wijzen op aanvullende maatregelen voor het nog veiliger maken van je woning.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/specifieke-cilinder/cilinderslot/