Nieuwbouw20
Image default
Hobby en vrije tijd

De krachtige eenvoud van liefde

Liefde en horoscoop Steenbok is de enige noot die in de eeuwigheid blijft hangen nadat alle liederen zijn gezongen. Het is een vrucht die een zacht gewas oplevert. Het is een kracht die werkt en beweegt met ademkracht.

We kunnen het verleden niet veranderen. We kunnen de toekomst willen begrijpen, middels het lezen van je horoscoop Waterman. Soms kunnen we zelfs de minuten niet altijd invullen met de volledige afstandsloop. Koninkrijken komen en gaan. Maar zelfs als werelden botsen, draaien dingen voorbij onze kennis, is liefde nog steeds de onze om te geven.

Het is altijd onze vastberadenheid om aardig te zijn, ook al is een ander antwoord binnen handbereik. Het is een beslissing die we telkens weer maken, van moment tot moment, terwijl we ons bewegen door het licht en de schaduwen van elke zonsondergang en zonsopgang.

Liefde. Eenvoudige liefde. Dat alleen al is de schat die in elk hart ligt: de kracht om voorbij verschillen te kijken, om te helpen in plaats van kwaad. Om te accepteren, te troosten en te zegenen. Vergeven en mededogen uitstellen, zelfs in het aangezicht van het kwaad.

Mensen kunnen je hart breken, maar ze kunnen je nooit verslaan als je weigert te haten. Ze kunnen alles wegnemen wat je hebt, maar nooit wie je ben . Alleen jij hebt de macht om te kiezen om een pad van vrede te bewandelen. Alleen jij kunt zeggen wat en wie kan leven in je hart en hoofd.

In elk moment, in elke uitademing, heb je de onveranderlijke keuze van hoe je zult reageren en de betekenis die je toekent aan elke omslag van de pagina van je leven.

Dat betekent niet dat je je eigen behoeften niet respecteert. Het betekent bijvoorbeeld niet dat je jezelf toestaat om gebruikt of misbruikt te worden. Je bent geen deurmat waar anderen hun voeten op mogen vegen. Het betekent wel dat, hoewel je ervoor kiest om weg te lopen, je dat op een vreedzame manier als sterrenbeeld Vissen doet, zonder haat of slechte wil.

Begrijp dat liefde een geplande reactie is. Het is niet altijd gemakkelijk, maar goede dingen komen zelden zonder kosten. Wat anderen ook doen, hoe onzeker of oneerlijk ook, liefde is altijd onze heilige taak. Het is inderdaad de enige die we hebben. En eindeloze schulden die we op elk moment betalen.

We geven het niet omdat het gemakkelijk of gratis is; we geven acceptatie en liefde omdat het een geschenk is dat we onszelf geven. Want zoals we anderen aandoen, doen we het voor onszelf. Dus plant liefde goed. Plant vrede en zie het bloeien in je eigen leven.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/