Nieuwbouw20
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe breng je je feestje naar een hoger niveau

Iedereen weet dat het house party de ultieme sociale bijeenkomst is. In tegenstelling tot een club of bar heb je de volledige controle – jij kiest de muziek, de gastenlijst, het eten en de sluitingstijd. Maar met grote macht komt grote verantwoordelijkheid, en als je de planning niet goed aanpakt dan zal je volgende uitnodiging wellicht direct in de vuilnisbak landen.

Perfectioneer je gastenlijst

Je kan niet alleen feesten, dus de eerste stap op weg naar een epische houseparty is om aan je gastlijst te maken. Je gaat natuurlijk je vrienden uitnodigen, maar om een houseparty te geven om te onthouden (thuis of weg), moet je mensen uit elk deel van je leven bij elkaar brengen en gewoon de magie laten gebeuren.

Mensen komen natuurlijk om je te zien, maar ze komen ook om interessante, leuke nieuwe mensen (en potentieel nieuwe partners) te ontmoeten – dus haal je werkvrienden samen met je uni vrienden, nodig je geweldige ex-kamergenoot en die jongen die je ontmoette op dat festival die tijd. Zoals ze zeggen, hoe meer hoe beter. Zorg ervoor dat u bepalen dat het vrienden en vrienden van vrienden alleen, niemand wil een huis vol randoms …

Lieg over de begintijd

We zijn er allemaal geweest – je punctuele vrienden komen precies op het moment dat je hen vroeg om te komen. Terwijl je iets minder punctuele vrienden rustig binnenwandelen nadat ze al op drie feestjes waren en dan tot zonsopgang blijven. Om een gestage stroom van mensen op je feestje te garanderen moet je mensen verschillende begin- en eindtijden geven. Vertel je tijdbewuste vrienden om te verschijnen om 22.00 uur en vertel je vrienden die gevoelig zijn voor traagheid om rond 20.00 te komen. Op deze manier zal hopelijk iedereen tegelijkertijd op komen dagen.

Zorg voor entertainement

Een goed feestje heeft natuurlijk goed entertainement. Als je weet dat iedereen wel graag van een drankje houdt regel dan een paar drankspelletjes. Liever zin in een rustiger feestje? Dan denk na om eventueel een pubquiz te organiseren

https://partyspellen.nl/product/de-pubquiz/