Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Duurzame bouwmarkt

In het verleden was houten gevelbekleding de standaard bekleding voor verschillende huizen en bouwprojecten. Dit was vroeger ook de meest populaire gevelbekleding. Het zag er vaak mooi en subtiel uit, echter is dit tegenwoordig niet meer het geval. Kunststof zoals Keralit wordt steeds populairder en mensen kiezen voor deze vorm van coating. Dit komt omdat kunststof erg duurzaam en milieuvriendelijk is. Kunststof gevelbekleding ziet er overigens ook nog erg uit als een ouderwetse gevelbekleding.

 

Boeidelen

In de loop der jaren zijn bouwproducten aanzienlijk verbeterd. Tegenwoordig is het mogelijk om gootafwerkingen te hebben die bestand zijn tegen weer en wind. Bovendien zetten Keralit boeidelen niet uit en is het een duurzaam product. Dit zorgt ervoor dat je niet veel verbouwingen aan je huis hoeft te doen. De randplaten of profielen van Keralit hebben daarom een ​​toegevoegde waarde voor uw bouwproject! Boeidelen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. Ze geven het accent aan uw dak en vormen de basis van uw dakconstructie. Doordat de bouwproducten aanzienlijk zijn verbeterd de laatste jaren raden wij Keralit boeidelen van Holland Kunststof aan. Zo ga je langzaam op weg naar een duurzame woning.

 

Andere producten

Voor iets anders dan boeidelen zoals bijvoorbeeld gevelbekleding, panelen of vlonderplanken kan je natuurlijk nog steeds terecht bij hollandkunststof.nl. Op deze webshop kan je bijvoorbeeld terecht voor dakrandpanelen van 200, 250, 300 & 350 mm. Deze dakrandpanelen zijn overigens ook gemaakt van Keralit. Voor bouwpanelen is het ook handig om voor kunststof te kiezen en in dit geval van Unipanel. Kunststof panelen zijn een stuk beter dan houten panelen. Ook voor duurzame vlonder- en terrasplanken is het handig om op deze webshop een kijkje te nemen. De planken zijn van het merk Twinson dat tegenwoordig erg mooie en van hoge kwaliteit planken produceert.