Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Een boxspring met TV-lift, waarom?

Zoek je een boxspring gecombineerd met een TV-lift? Dan kijk je comfortabel tv in je eigen bed. Je kunt ruimte besparen. Op deze manier heb je geen tv-meubel meer nodig. Daarnaast hang je de tv op zonder gaten in de muur te boren!

Vaak heeft men ergens een stapel kabels in de hoek van de slaapkamer. Er is geen boxspring met tv-lift. Het strakke design zorgt voor een serene uitstraling in de slaapkamer zonder tv. Als je tv wilt kijken, druk je gewoon op een knop om de tv-lift uit de doos te laten springen! Verrassing!

Nodig of overbodig?

Nog een aflevering bekijken? We kijken steeds vaker tv in bed. Zo plaats je de tv handig op de gewenste hoogte. Je wilt het ook correct kunnen zien. Dat is een springbox met een tv.

Je kunt ook op de bank stretchen. Dit is echter nadeling. Want nadat de film over is zul je naar boven moeten! Begin dan met tandenpoetsen en omkleden. Als je in bed ligt, word je weer helemaal koud. Tv kijken in een boxspring kan ervoor zorgen dat je slaapt. Dan kun je de tv uitschakelen wanneer je indommelt, of je kunt een timer aanzetten.
De tv in de slaapkamer is niets nieuws. De tv in de doos is echter ok. Het grootste voordeel is dus: de slaapkamer is voorzien van een tv. Bovendien geeft het een bepaald gevoel van luxe. Maar hoe zorg je voor correcte installatie?

Wat is de juiste hoogte van de tv? Wat moet de afstand zijn van de TV tot het bed?

Je hoeft niet langer naar antwoorden op deze vragen te zoeken. Een tv op de optimale hoogte onderaan de voet. Dit garandeert een boxspring met tv-lift. Bovendien zit er een kabel om het onderste uiteinde gewikkeld: geen andere problemen.