Nieuwbouw20
Image default
Aanbiedingen

Een deurmat buiten plaatsen, kies dan wel de juiste buitenmat!

U wilt een deurmat buiten leggen en u heeft waarschijnlijk al nagedacht over wat u op de deurmat wil bedrukken. Waar veel mensen echter niet over nadenken is of de deurmat die u wil bestellen wel geschikt is voor buiten. Niet iedere deurmat blijft langdurig mooi. Sterker nog, het kan gaan schimmelen en rotten wanneer u niet de juiste deurmat buiten legt. A&D Logomat B.V. helpt u met de juiste keuze buitenmat.

Deurmat buiten leggen? Nooit natuur-eigen materiaal.

Wanneer u kijkt naar de juiste deurmat voor buiten, dan kunt u het beste onderzoeken van welk materiaal de deurmat is gemaakt. Natuur-eigen materialen zijn onderhevig aan de buitenlucht en zullen daardoor snel aftakelen. Neem bijvoorbeeld de kokosmat. Deze zal na verloop van tijd de haren loslaten en er zal schimmel op onstaan. Dat is natuurlijk geen prettige binnenkomer voor uw bezoeker.

Blijft de buitenmat niet buiten?

Wat is de juiste buitenmat voor u? U kunt zich bijvoorbeeld de vraag stellen of de buitenmat werkelijk dag en nacht buiten moet blijven liggen. Als dat niet het geval is dan betekent het dat u de buitenmat na elke werkdag weer binnen moet brengen. Een zware en niet-oprolbare mat is in dat geval niet handig. U kunt dan beter niet kiezen voor een borstelmat omdat deze niet eenvoudig is op te rollen en omdat deze behoorlijk zwaar kan zijn bij grotere afmetingen. Kies in zo’n geval voor bijvoorbeeld de spaghettimat. Deze buitenmat schraapt het vuil van de voeten van uw bezoekers en is tevens eenvoudig op te rollen en naar binnen te brengen.

Een deurmat op maat als buitendeurmat

Een buitendeurmat die alleen op zonnige dagen buiten ligt en daardoor beschermt is tegen de regen geeft u nog een keuzemogelijkheid, namelijk de deurmat op maat. Deze deurmat is eigenlijk voor binnen bedoelt maar aangezien deze niet is gemaakt van natuur-eigen materiaal en daarbij ook niet nat wordt, is dit ook nog een optie als buitendeurmat. Het voordeel is dat uw logo mooier op de mat komt omdat een hogere resolutie drukwerk op deze mat mogelijk is. U levert daarentegen wel in op de schraapfunctie van uw mat. Zo ziet u maar, er zijn altijd verschillende afwegingen tussen de verschillende type matten. Iedere situatie is ook anders dus kijk goed naar uw eigen situatie. Wat is voor de beste buitendeurmat?

Standaard de betere kwaliteit buitenmat

De kwaliteit die wij standaard leveren voor onze buitenmat is premium kwaliteit. Dat betekend dat de buitenmat kleurvast is ook na veelvuldig wassen. U leest het goed, u kunt de mat (zelf) wassen! Onze deurmat op maat is tot de kern van de mat bedrukt. Dus niet alleen het oppervlak waardoor u niet zomaar de inkt weg kunt schrobben. Met de rubberen rug en een rubberen rand, voelt de mat ook degelijk aan en slipt niet zomaar weg. Erg belangrijk natuurlijk want u wilt niet dat uw bezoekers op de grond vallen door uw mooie buitenmat!

Advies van onze medewerkers

A&D Logomat kan u advies op maat geven over uw buitenmat. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op onze website of door ons even te bellen en uw situatie voor te leggen. Wij kunnen u vervolgens direct vertellen wat voor u de beste optie is.

 

 

https://www.adlogomat.nl/buitenmat