Nieuwbouw20
Image default
Zakelijk

Een webshop opzetten? Vergeet de bubbelenveloppen niet!

Het is een droom van veel mensen: het opzetten van een eigen webshop. Je moet aan veel dingen denken. Het begint allemaal bij het bedenken welke producten je wilt verkopen. Sla van deze producten een kleine voorraad in. Ga niet meteen voor veel voorraad, want misschien gaat je verkoop niet zoals je hoopt. De foto’s zijn ook erg belangrijk. Steek hier veel tijd in. Fotografeer in daglicht en maak foto’s van alle kanten en details van je product. Let ook goed op de beschrijvingen. Deze dienen goed en gedetailleerd te zijn. Klanten willen namelijk precies weten wat ze kopen. De meeste mensen weten dit waarschijnlijk wel. Toch is er één ding dat vrijwel iedereen vergeet: de bubbelenveloppen!

 

Bubbelenveloppen gebruiken voor een veilige verzending

Je eerste verkoop heb je binnen! Gefeliciteerd! Het maakt niet uit of je eerste klant een vriendin is, je moeder of een onbekende. De eerste verkoop is altijd speciaal. Maar heb je er al over nagedacht hoe je dit product gaat verkopen? Dit is namelijk een veel vergeten onderdeel van veel mensen die net een webshop zijn gestart. Het verzendmateriaal is namelijk net zo belangrijk als het product zelf. Dus vergeet niet om dit op tijd in te slaan. Vaak heb je verschillende soorten verzendmateriaal nodig. Heb je grote producten? Ga dan voor een stevige doos. Voor kleine producten is zijn bubbelenveloppen ideaal. Je product is dan goed beschermd tegen stootjes tijdens het transport.

 

Maak een eigen logo

Je website is klaar, de Facebookpagina is aangemaakt en de bubbelenveloppen zijn ingeslagen. Heel goed! Je bent er zo goed als klaar voor! Maar heb je ook al gedacht aan je eigen logo? Dit ziet er namelijk professioneel uit en geeft een goede eerste indruk. Dus wees creatief en pak snel je kleurpotloden!

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/