Nieuwbouw20
Image default
Woningen

Eenvoudige badkamer plafondlampen

Badkamer plafondlampen zijn de perfecte manier om je badkamer een elegante, verfijnde uitstraling te geven. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, van eenvoudige, minimalistische ontwerpen tot sierlijke antieke lampen. De eenvoudige stijl is perfect voor elke badkamer en kan bij elke decoratie stijl worden gebruikt. De koele verlichting en neutrale tinten zijn ontspannend en rustgevend voor je ochtendroutine of avond bad. Hier zijn voorbeelden van eenvoudige badkamer plafondlampen.

Spotlight badkamer plafondlamp

Spots kunnen een geweldige verlichtingsarmatuur zijn voor je badkamer. De beste eigenschap van een spot is het gemak om de hoek van het licht aan te passen. Daarnaast kan het licht in verschillende richtingen verspreiden. Je kunt dus kiezen welk gebied in de badkamer je wilt markeren. Een van de meest aanbevolen producten voor spotlight lampen is de Search Light Bubbles badkamer plafondlamp. Deze spot heeft een plaat en frame dat is gemaakt van chroom. Het heeft drie lampen die kunnen worden gekanteld en gedraaid. Als je een gedurfd ontwerp van spots nodig hebt, kun je een Highlight Rain badkamerlamp kiezen. Deze spot is gemaakt van zwart metaal. De beste eigenschappen van deze spot zijn dimbaar, kantelbaar en draaibaar. Je kunt een externe dimmer schakelaar installeren om het helderheidsniveau van deze spot aan te passen. De LED is ook vervangbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt vervangen als de LED uit is.

Inbouw badkamer plafondlamp

Als je badkamerverlichting nodig hebt die er elegant en gestroomlijnd uitziet, zijn inbouwspots voor de badkamer een perfecte keuze. De badkamer inbouwspot is ideaal voor elke badkamerinrichting. Dit type verlichting kan je badkamer groter doen lijken. Downlights kunnen namelijk de hele ruimte in de badkamer verlichten. Inbouwspots zijn er in vele uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de inbouwspots van het merk Highlight. Alle inbouwspots van dit merk hebben die eigenschappen. Je kunt het licht dus aanpassen via een externe dimmer schakelaar. Highlight downlights zijn verkrijgbaar in twee kleuren: wit en chroom. Daarnaast kun je voor Highlight inbouwspots kiezen. Deze lamp is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: rond en vierkant. Ze komen ook in de kleur zwart en wit. Zo kies je eenvoudig de inbouwspot die bij je badkamer past. Door inbouwspots te installeren, oogt je badkamer ruimer.

Wat Verlichtingspecialist biedt

Verlichtingspecialist is niet alleen de grootste online winkel voor verlichtingsarmaturen. Ze hebben ook de grootste showroom waar je de collecties kunt bekijken. Als toonaangevende lampenwinkel in de Benelux biedt zij volop collecties badkamer plafondlampen, wandlampen, tuinlampen, kinderkamer lampen en nog veel meer. Alle lampen worden geleverd door Europese merken. Je kunt dus zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van de lampen. Ontdek eenvoudig de collecties en bestel de lampen die je het meest aanspreken.