Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Het mooiste deurbeslag voor 2022

Als je geïnteresseerd bent in interieur is het natuurlijk belangrijk dat je op de hoogte bent van alle nieuwe trends voor 2022. In dit artikel ga ik je informeren over de trends wat betreft deurbeslag voor 2022. Lees dus snel verder als je op de hoogte wilt blijven van de trends van deurbeslag voor het komende jaar.

 

Wat is deurbeslag?

Het deurbeslag is eigenlijk een verzamelnaam voor alle onderdelen die de deur doen openen en sluiten. Denk hierbij aan deurkrukken, deurklinken en deurgrepen. Het deurbeslag kan uit allerlei soorten en kleuren bestaan. Hieronder lees je wat de trends op dit gebied zijn in 2022.

 

Zwart deurbeslag

De kleur zwart doet het al een langere tijd goed in het interieur en ook komend jaar blijft dit zo. Vooral de mat zwarte kleur is erg populair voor het deurbeslag. Een voordeel is dat het zwarte beslag bij vrijwel alle deuren past. Bij een witte deur breekt de kleur zwart mooi en bij een houten industriële deur past de mat zwarte kleur ook heel erg mooi. Vooral bij de industriële houten schuifdeuren kun je het zwart ook mooi laten terugkomen in de rails van de schuifdeur en zorgt dit voor een extra mooi effect, omdat de kleur zwart dan nog een keer extra terug komt. De kleur zwart is tijdloos en blijft hierdoor altijd mooi. Doordat het een donkere kleur is heeft het een stoere uitstraling en wanneer je het met hout combineert wordt dit nog extra versterkt. Ideaal dus als je een stoere uitstraling wilt geven aan je woning. Maar ook als je juist een strak en stijlvol interieur hebt kan het zwarte beslag dit effect versterken.

 

Wit deurbeslag

Als je de kleur zwart nu toch net iets te gewaagd vindt voor jouw interieur of als je vindt dat het niet goed bij jouw huis combineert, dan kun je ook kiezen voor wit deurbeslag. Het witte deurbeslag is wat veiliger, maar dat betekend niet dat het saai is. Ook wit beslag kan erg stijlvol en klassiek zijn. Wit is ook een neutrale kleur en dit zorgt ervoor dat het ook bij vrijwel alle deuren past. Net als zwart is de kleur wit ook mooi bij houten deuren. Het witte beslag zorgt er dan voor dat de deur wat ‘zachter’ en lichter wordt. Het is mooi om voor wit beslag te kiezen als je veel wit of andere lichte kleuren in je interieur. Als dit het geval is combineert het deurbeslag namelijk mooi bij de rest van je interieur en dit is natuurlijk altijd belangrijk.

 

Bron: Kadeliving.nl