Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Mobiele lichtmasten van Trime

Mobiele lichtmasten van Trime 

Om onverlichte locaties te voorzien van licht kunt u een mobiele lichtmast kopen of huren. Zo beschikt uw locatie altijd over voldoende licht. Zo kunt u bijvoorbeeld een evenemententerrein verlichten. Of verlicht uw bouwterrein zodat er ook in de avonduren gewerkt kan worden. Op mobielelichtmasten.nl kunt u terecht voor de verhuur of aanscha van mobiele lichtmasten van hoge kwaliteit.

Huur een mobiele lichtmast

Voor tijdelijke toepassingen kunt u bij Trime ook terecht voor de verhuur van mobiele lichtmasten. Als u niet precie weet wat voor lichtmast uw wilt gebruiken, kunnen ze bij u langs komen om een lichtmast te  demonstreren. Naast het aanleveren van lichtmasten kan Trime u ook helpen bij het plaatsen, installeren en afstellen van de lichtmast. Alle lichtmasten van Trime zijn erg goed onderhouden en hebben niet veel draai-uren gemaakt. Hierdoor weet u zeker dat u een kwalitatief goede lichtmast krijgt. Ook hebben ze bij Trime een hele betaalbare lichtmastaggregaat.

Laat u adviseren

Trim heeft ruim 30 verschillende lichtmasten, dus er valt genoeg te kiezen. Daarnaast hebben ze per mobiele lichtmast ook  een groot aantal lampen beschikbaar is. Dit betekent dat goed advies noodzakelijk is. De adviseurs van Trim hebben vele jaren ervaring en kunnen u perfect uitleggen welke lichtmast het beste aansluit op uw toepassing.

Toepassingen

De lichtmasten van Trime zijn inzetbaar bij een groot aantal situaties. Zo kunt u een evenemententerrein verlichten met een mobiele lichtmast. Ook worden lichtmasten regelmatig ingezet bij het beveiligen van een bedrijfsterrein of op bouwplaatsen. Ook bij het verlichten van diverse soorten infrastructuur, zoals onverlichte spoorwegen, autowegen en zelfs vliegvelden. 

Onderhoud en reparatie 

De service van lichtmasthuren.nl houd niet op zodra de lichtmasten geplaatst zijn. Trime beschikt over een professionele technische dienst. Deze werknemers zijn gespecialiseerd in het reparen en onderhouden van de geplaatste lichtmasten en kunnen u ook voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group verder? 

Naast de verkoop, verhuur en onderhoud van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/