Nieuwbouw20
Image default
Woningen

Rommelige gang? Dit is de oplossing!

U kent het wel, uw gang lijkt een oneindige rommel. Dit probleem is voor erg veel huishoudens een herkenbaar probleem. Bij het ene huishouden zijn er overal in de gang jassen te vinden, bij het andere huishouden zijn het de schoenen van de kinderen die van de gang een enorme bende maken. Zoveel dingen die van uw gang een onoverzichtelijke bende kunnen maken en dat is zonde. Zonde, omdat ook u er hoogstwaarschijnlijk makkelijk iets aan kunt doen. ‘Wat dan?’ hoor ik u denken. In dit artikel geven we u een aantal tips bij het opruimen en netjes houden van uw gang. Zo heeft u binnen no time weer een gang waar u gasten kunt ontvangen.

Berg die schoenen op!

Een schoenenkast voor in de hal kan uitkomst bieden. Deze schoenenkasten zijn er in verschillende formaten en zijn vaak erg praktisch. Zo bestaan er schoenenkast met schuin openslaande vakken om uw schoenen in op te bergen. Zo kunt u ervoor kiezen iedereen te voorzien van een eigen vak. Ook zijn er voor de grotere hallen wat grotere schoenenkasten. Deze grotere schoenenkasten zijn vaak voorzien van lades en in deze kast kunt u waarschijnlijk al uw schoenen kwijt.

Schoenenkast

Ga voor die multifunctionele kapstok

Ook op het gebied van kapstokken is er meer dan genoeg keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een multifunctionele kapstok. Deze zal zeker in de winter zeer goed van pas komen. Op zo’n kapstok kunt u namelijk niet alleen uw jas kwijt, maar ook uw handschoenen, muts, tas, decoratie en ga zo maar door. Deze multifunctionele kapstok kan dus uitkomst bieden in een rommelige gang, zeker voor drukke huishoudens is dit een echte aanrader.

Los het hele probleem in 1 keer op

U kunt er ook voor kiezen het hele probleem in 1 keer op te lossen door ‘simpelweg’ een garderobekast aan te schaffen. Deze kast kunt u afsluiten zodat de troep volledig uit het zicht is en in deze kast kunt u uiteraard alles kwijt. Van schoenen tot jassen, van handschoenen tot mutsen en van petten tot hoeden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u ook wat ruimte over laat in uw hal. Een garderobekast neemt uiteraard best veel ruimte in beslag. Weet u dus van uw eigen hal dat deze klein oogt/aanvoelt? Dan kunt u beter niet kiezen voor een garderobekast. De eerdergenoemde opties zijn in dat geval betere oplossingen om het ruimtelijke gevoel in uw hal te behouden.