Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Sfeerhaard kopen voor knusse uitstraling in huis

Sinds de oorsprong van de westerse cultuur zijn huizen altijd voorzien van vuur. De relatie tussen huis en vuur is langzamerhand aan het verdwijnen omdat de behoefte aan licht en warmte is voorzien van veiligere en eenvoudigere oplossingen, maar vuur blijft een hypnotiserend en ontspannend effect hebben op mensen. Sfeerhaarden zijn steeds meer een design- en decoratie-element, een object dat uitnodigt tot samenzijn en comfort van de mensen eromheen. Wil je een sfeerhaard kopen, bekijk dan eens de decoratieve elektrische haarden met vlameffect of de gemakkelijk te installeren gashaarden.

Decoratieve elektrische haarden

Decoratieve elektrische haarden zijn een type toestel dat als functie heeft warmte uit te stralen. Ze voeden zich met elektrische stroom om hun vuureffect te kunnen genereren. Elektrische haarden creëren een opzichtig maar fictief vuur en veel modellen voegen warmte toe. Ze geven het gevoel een originele open haard in de kamer te hebben. Ze zijn voorzien van nephoutblokken en kolen, plus een verlichtingssysteem dat een realistisch vlameffect creëert. Elektrische haarden zijn zeer mooie stukken die je omgeving zullen verbeteren met eigenschappen van ontspanning en vrede. Ze zijn heel eenvoudig te installeren en hebben alleen elektrische stroom nodig. Ze vereisen geen extra werken of aanpassingen.

Gashaarden

Ook gashaarden zijn gemakkelijk te installeren en daarom zeker de moeite van het bekijken waard. Omdat je geen uitgang naar buiten nodig hebt om de rook te verdrijven, hoef je geen gat te openen of een installatie te hebben waar je je haard kunt plaatsen. Je kunt het overal installeren, zelfs in het midden van een kamer, op een scheidingsmuur of waar je denkt dat het er het beste uitziet, afhankelijk van je decoratieve stijl. Het enige dat je hoeft te doen is een brander plaatsen waar je haard komt en sierstenen en imitatiehout om je haard een andere uitstraling te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!