Nieuwbouw20
Image default
Dienstverlening

Test of dat uw injector vervangen moet worden

Werkt uw machine of voertuig momenteel niet naar behoren? Heeft deze een slechte ontbranding, haperingen of wellicht start deze helemaal niet? Dan is er wellicht een probleem met de injector van de brandstofmotor van uw machine. Bosmans Diesel Service uit Bergeijk is dé specialist op het gebied van brandstofmotoren. Zij leveren kundig onderhouds- en revisiewerkzaamheden bij uw op locatie. Hun portfolio aan dienstsectoren varieert van particuliere apparaten, tot de scheepvaart en machinewerktuigen. Hun Asnu testbank kan direct testen of dat er problemen zijn met de injector van uw brandstofmotor. Uiteraard ontvangt u van hen ook direct een testrapport, zodat u kunt zien dat de resultaten betrouwbaar zijn.

Laat uw injector reinigen, reviseren of vervangen

Wanneer er middels de testbank vastgesteld word dat u een injector heeft die niet naar capaciteiten werkt, dan zal er eerst een reiniging plaats vinden. Dit doen zij met behulp van ultrasone geluidsgolven met een reinigingsvloeistof. Deze worden uitgezonden op een frequentie van 20 tot 150kHz, dit creëert waterstof bellen. Wanneer deze waterstofbellen klappen zal de gecontroleerde schokgolf hiervan mogelijk vastzittend vuil losweken van de injector. Heeft dit geen zichtbaar effect op de werking van uw injector? Dan zal er gekeken worden of dat er een defect is. De monteurs van de brandstofmotor specialist kunnen zijn speciaal opgeleid om uw injector te kunnen reviseren. Wanneer het niet mogelijk is om de injector te repareren, dan kunnen zij deze ook vervangen.  De monteurs hebben diverse vervangingsonderdelen voor u op voorraad beschikbaar, zodat u de injector vaak ter plekke direct gerepareerd of vervangen kan worden.

Maak nu een afspraak

Ervaart u momenteel problemen met de diesel injector van een van uw machines, of wilt u deze  laten vervangen? Neem dan contact op met Bosmans Diesel Service. Hun monteurs kunnen veelal op korte termijn bij u langs komen. Zo weet u zeker dat uw machines veilig en naar behoren werken.

https://bosmansdieselservice.nl/