Nieuwbouw20
Image default
Woningen

Soorten stoelen die passen bij een thuiskantoor

Je hebt een kantoor aan huis, en het is tijd om het in te richten. Maar waar begin je? Voor veel mensen is het budget voor meubels beperkt. Toch kunnen je behoeftes redelijk eenvoudig zijn. Wat heb je nodig? Een bureau, bureaustoel en archiefkast plus wat opslagruimte voor benodigdheden zoals papier en pennen. Je hoeft geen genoegen te nemen met een saai meubelstuk als er een geweldige draaistoel voor je klaarstaat.

Draaistoel

Een draaistoel zoals de O-form stoel is een uitstekende optie voor een thuiskantoor. Deze stoel biedt comfort, stijl en onderhoudsgemak. Je wordt in staat gesteld om vrij rond te draaien en het geeft je de mogelijkheid om je positie zo vaak als nodig gedurende de dag te veranderen. De draaifunctie is ook handig als iemand met je wil praten. Je kunt je stoel gemakkelijk in de juiste richting draaien. 

Bureaustoel

De bureaustoel is een populaire keuze voor mensen die de hele dag aan een bureau moeten zitten. Het is een gebruiksvriendelijke en zeer functionele stoel waarmee je direct aan de slag kunt. Bureaustoelen zijn over het algemeen comfortabel, maar je moet er een kiezen met extra functies. Ben je op zoek naar iets om langdurig op te zitten? Kies dan voor een ergonomische bureaustoel. Je kunt de hele dag rustig en comfortabel werken zonder rugpijn of andere lichamelijke klachten.

Bezoekersstoel

Bezoekersstoelen zijn eenvoudige, comfortabele stoelen die zeer betaalbaar zijn. Ze zijn een goede keuze als je wat extra zitplaatsen wilt toevoegen aan je thuiskantoor zonder al te veel geld te betalen. Bezoekersstoelen kunnen makkelijk worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Ze kunnen ook gemakkelijk door de kamer worden verplaatst, zodat je de indeling naar behoefte kunt wijzigen.

Gebogen houten stoel

De stoel van gebogen hout is een klassiek ontwerp dat de tand des tijds heeft doorstaan. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar als je eens iets anders wilt proberen, is dit een uitstekende optie. Gebogen houten stoelen zijn gemaakt van hout en zien eruit alsof ze met de hand zijn uitgehouwen. Dit maakt ze perfect voor elke kamer in je huis die een vleugje klasse en verfijning nodig heeft. Ze zijn over het algemeen vrij duur. Ze zijn dus misschien het meest geschikt als accent stukken in plaats van primaire zit opties voor je kantoor of studeerkamer.

De comfortabele zitmaat alleen in O-form

De zitting van O-form stoelen zijn 20″-25″ diep en 18″ breed. De breedte van de zitting is gemeten vanaf het breedste punt aan de achterkant van de stoel tot het smalste punt aan de voorkant. De maat voor deze breedte kan variëren. Dit is afhankelijk van hoeveel ruimte je wilt tussen de armleuningen en de achterkant. Deze stoelen zijn zodanig geproduceerd dat ze je het beste zitgemak bieden dat je ooit hebt ervaren. Probeer het eens uit!