Nieuwbouw20
Image default
Woningen

Wat je moet weten over Eichholtz meubels

Eichholtz is een gerenommeerd designmerk op het gebied van meubels en interieurs in het algemeen. Het bedrijf werd twintig jaar geleden opgericht door Theo Eichholtz en is sindsdien snel gegroeid. Het hoofdkantoor van Eichholtz, de internationale leverancier van Eichholtz meubels en accessoires, is gevestigd midden in de Nederlandse tulpenvelden.

Een korte introductie

De passie voor ambiance en sfeer hielpen de oprichter van het bedrijf om zijn droom waar te maken. Samen met zijn jeugdvriendin Auke Wichers richtte hij zijn bedrijf op dat inmiddels is uitgegroeid tot 50 medewerkers.

Creatieve energie

De ambitie van de twee oprichters, het gebruik van eersteklas materialen en een voorkeur voor een gezellige sfeer en warme sfeer hebben het bedrijf gemaakt tot wat het nu is. Eichholtz meubels staan voor echt vakmanschap die ook in Nederland voor betrouwbare partners worden verdeeld. Solfelt is fier om een van deze partners te mogen zijn. Eichholtz kiest altijd alleen voor hoogwaardige materialen en producten en besteedt veel aandacht aan de styling. De samenstelling van de collecties en de algemene stijl zijn twee van de belangrijkste onderscheidende kenmerken van het merk. Vandaag de dag is er wereldwijd belangstelling voor Eichholtz meubilair en accessoires.

De Eichholtz-stijl

De stijl van Eichholtz meubelen kan het best omschreven worden als eclectisch, internationaal en glamoureus. Hoewel de “Eichholtz-stijl” allang een gevleugeld woord is geworden, zegt Eichholtz dat er geen specifieke stijl is die het werk definieert. Ze gaan altijd uit van een centraal idee en stellen zich altijd open voor innovatiev. Ze stellen zich dynamische doelen bij het ontwerpen van een nieuwe collectie Eicholtz meubels.