Nieuwbouw20
Image default
Mode en Kleding

Een vriendinnenweekend. Wat gaat er beslist mee?

Een vriendinnenweekend. Wat gaat er beslist mee? 

Een weekend of weekje met je vriendinnen op stap is altijd erg leuk. Of je nou naar de zon gaat, een festival of lekker op wintersport. Natuurlijk moet je wel alles mee hebben op vakantie. Soms vergeet je essentiële dingen zoals een tandenborstel. Deze kan je gelukkig overal wel kopen. Toch zijn er ook dingen die duurder zijn en niet zomaar vervangen kunnen worden. In dit artikel zetten we alles nog even voor je op een rijtje. 

Wat beslist mee moet bij een vriendinnenweekend

Een weekendje lekker met de vriendinnen op stap gaan is altijd leuk. Toch moet je zeker weten dat je alles meeneemt. Als eerst is de juiste tas belangrijk. Een reistas dames heeft veel ruimte voor kleding, toiletspullen en alles wat mee moet bij een vriendinnenweekend. Zorg ervoor dat je een lijstje maakt met alles wat nodig is. Van onderbroeken tot outfits, van tandenborstel tot medicatie.  

Ga je een weekendje naar het strand met je vriendinnen? Vergeet dan niet een strandlaken mee te nemen. Ook zonnebrand, een zonnebril en natuurlijk een leuke bikini is onmisbaar. Een handige schoudertas is altijd fijn om mee te nemen naar het strand. Denk bijvoorbeeld aan een zebra tas waar je al deze spullen in kwijt kan. De tas heeft genoeg ruimte voor een handdoek, kleding en alle andere spullen voor een leuk dagje aan het strand. 

Voor een weekendje naar een ander land of een andere stad is een crossbody bag heel handig. Deze tas hangt over de schouder naar de andere heup en is een leuke accessoire voor je outfit. Het kleine tasje is geschikt voor uitgaan of een leuke avond in een restaurant. De tasjes zijn niet heel groot maar perfect geschikt voor een telefoon, portemonnee en alle andere items die je nodig hebt. 

Zorg ervoor dat je nooit meer iets vergeet!

Wil je echt zeker weten dat je niks vergeet op je reis, dan is het handig om een paar dagen voor je trip een lijstje te maken met spullen die je niet moet vergeten. Laat het lijstje nakijken door je vriendinnen, familie of naasten. Pak de tas in aan de hand van het lijstje en vergeet nooit meer belangrijke dingen!

De meest vergeten artikelen voor een weekendje weg zijn vaak telefoonladers, lenzendoosjes, ID-kaarten en pinpassen. Kijk je portemonnee goed na voordat je weggaat en verzeker dat je alles bij je hebt.