Nieuwbouw20
Image default
Eten en drinken

Hoe Vind Je De Beste Deals Op Je Boodschappen?

Hoe vind je de beste deals op je boodschappen?

Het is bijna black Friday en dus zijn vele mensen al online en in de folders aan het kijken voor de beste aanbiedingen. Ook al zijn er met black Firday heel wat aanbiedingen op electronica en andere apparaten, is het natuurlijk maar 1x per jaar.

Je wekelijkse boodschappen komen elke week weer terug en dus valt er uiteraard veel meer te besparen op je wekelijkse boodschappen dan tijdens een eenmalig evenement zoals black Friday…

 

Waar op besparen?

Je zou natuurlijk alleen nog maar eigenmerk producten kunnen kopen, maar dat is niet altijd de beste oplossing. Sommige producten zijn er niet in eigen merk, en andere zijn gewoon een stuk minder lekker!

Wel kan je besparen op de duurdere producten door te letten op de aanbiedingen. Zeker wanneer het een product is wat lang houdbaar is, is het de moeite waard om wat meer ervan in te slaan. Diverse folders zijn beschikbaar op websites zoals Folderbode, en hier staan dan ook vele aanbiedingen in voor alle grote supermarkten.

 

Waar vind ik de beste deals?

Onderzoek van de consumentenbond* wijst erop de Aldi en Lidl de goedkoopste supermarkten zijn voor huismerk producten, en dat Picnic de goedkoopste is als het op A-merken aan komt. Maar, de prijzen verschillend natuurlijk van week naar week, en is dit niet een heel handig weetje om de beste prijzen van deze week te vinden.

Er zijn wel diverse websites online die je de mogelijkheid geven om alle supermarkt folders op 1 plek te bekijken. Zo kan je dus razendsnel honderde aanbiedingen vergelijken en de beste prijzen vinden.

 

Ook tijdens black Friday?

Vele supermarkten doen tijdens black Friday ook mee. Er zijn bijvoorbeeld twee Lidl folders momenteel op Folderbode, de eerste staat vol met aanbiedingen op eten en drinken terwijl de tweede zich vooral richt op andere producten zoals games en gereedschap.

Andere supermarkten doen ook mee, en ook grote Nederlandse ketens zoals de MediaMarkt bijvoorbeeld. Door optijd in de folders te kijken weet je precies waar je moet zijn en wat je moet kopen tijdens black Friday.

 

Conclusie

Ook al is black Friday een geweldige tijd om groot in te slaan, zijn er ook andere manieren om op de langere termijn geld te bespaaren op je boodschappen. Door veel mogelijkheden snel en efficient te vergelijken kan je in een korte tijd heel wat besparen!

 

* Onderzoek consumentenbond.nl

** Lidl folder beschikbaar op Folderbode.nl

 

 

https://folderbode.nl