De Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u het beste dozen bestellen, dat is gewoon een feit. Dat zeggen we niet om te overdrijven, de Dozenhal is één van de grootste leveranciers van kartonnen dozen in heel Nederland! Dat komt vooral doordat we de grootste voorraad in heel Nederland hebben als het gaat om kartonnen dozen. Wel meer dan 2500 verschillende formaten liggen gewoon in onze voorraad, klaar om zo snel mogelijk verscheept te worden naar de klanten die ze nodig hebben. Vooral doordat we een zeer grote voorraad hebben, en gebruik maken van ons eigen transport, zijn we in staat om als een van de snelsten onze dozen te leveren door heel Nederland.

Verschillende soorten en maten dozen

Bij de Dozenhal kunt u niet alleen nieuwe dozen in onze voorraad vinden, maar ook gebruikte dozen. Waarom verkopen we deze eigenlijk? Dat komt vooral doordat we het erg zonde vinden om dozen na eenmalig gebruik weg te gooien, zeker wanneer ze nog in prima staat zijn om een aantal rondjes extra te maken. Daarom stellen we ze beschikbaar aan onze klanten tegen een verlaagde prijs ten opzichte van de nieuwe dozen, zo is de portemonnee van onze klanten blij, en doen we ook iets goeds voor het milieu. Er hoeven namelijk niet compleet nieuwe grondstoffen gebruikt te worden om deze dozen te kunnen maken.

Dozen en zoveel meer

Niet alleen verkoopt de Dozenhal nieuwe en gebruikte dozen, we hebben ook een aantal speciale soorten dozen die u vooral in bepaalde gevallen wilt gebruiken. Neem bijvoorbeeld onze tabaksdozen, deze zijn van een extra stevige vorm van karton gemaakt. Hierdoor zijn ze extra geschikt om zware producten mee te vervoeren, ze zullen niet zo snel stuk gaan. Daarnaast hebben we onze containerdozen, deze zijn ook behoorlijk stevig, maar eerder omdat ze stukken groter zijn dan onze andere soorten dozen. Deze dozen zijn uiteraard meer geschikt om extra grote producten mee te vervoeren, kan erg handig zijn in bepaalde gevallen. Tot slot kunt u ervoor kiezen om de dozen die we leveren te laten bedrukken met uw bedrijfslogo!