Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Je handleiding printen op je producten is geen probleem voor ons

Een handleiding printen voor uw producten kan soms nog best een werk zijn. Het afstemmen van uw wensen, invoeren van de gegevens en het veranderen van het formaat zijn hier vaak de boosdoeners voor. Wij zijn ons hiervan bewust en hebben daarom een handige handleiding voor u gemaakt waarmee dit eenvoudig en binnen een paar tellen gedaan kan zijn. Naast verpakkingen zijn wij namelijk ook gespecialiseerd in het drukken van documenten zoals handleidingen. Met onze slimme machines kunnen we dit heel eenvoudig doen waardoor de handleiding geheel vakkundig gerealiseerd wordt.

 

Een handleiding printen doe je zo

 

Bij een handleiding printen is een eenvoudig stappenplan het geheim achter snelle service. Ten eerste kiest u de gewenste uitvoering van uw verpakking en eventuele variatie hierop. Het is essentieel voor een zakelijke uitstraling dat u belangrijke elementen waaronder uw logo, contactgegevens en eventuele andere informatie noteert op de handleiding. Dit geldt ook voor wanneer er iets ontbreekt bij het product of iets kapot en niet goed is. Voor uw klanten moet het ook simpel zijn om te lezen hoe het product werkt en wat ze moeten doen indien het product niet goed is. Door zoveel mogelijk informatie op de handleiding te zetten, komt u voor de minste verassingen te staan. Ook zorgt dit ervoor dat uw klanten eerder bij u terugkomt omdat dit ook telt als goede service.

 

Bij deze stap van de handleiding printen kunt u ook bepalen in welk formaat de handleiding geprint dient te worden.  Het is voor ons geen probleem om hierover advies te verlenen en doen dit dan ook graag. Dit geldt ook voor de beste manier van het vouwen. In de volgende stap van de handleiding printen kiest u de bedrukking, afwerking en uiteindelijk ook de aantallen waarin het geleverd moet worden. Bij al onze prijzen zijn de verzendkosten inbegrepen.