Nieuwbouw20
Image default
Business / Marketing and Advertising

Repromat: Schaf een grootformaat printer of plotter aan

Bij Repromat kunt u een grootformaat printer of plotter aanschaffen voor uw bedrijf. Repromat is al veertig jaar gespecialiseerd in print- en scanoplossingen voor CAD-, GIS- en grafische toepassingen. Met de beste kennis en jarelange ervaring helpen zij u graag bij het maken van u keuze voor de beste printers, plotters of scanners.

Wat is een grootformaat printer?

Een grootformaat printer is de verzamelnaam voor meerdere apparaten die op A2 formaat of groter documenten kan afdrukken. Deze type printers worden vaak gebruikt in diverse sectoren zoals de bouw en de grafische branche. Een plotter is een voorbeeld van dit type printer. Plotters zijn vaak gericht op het uitprinten van gedetailleerde tekeningen die vooral gericht zijn op grafische toepassingen. De kwaliteit en het detailniveau is hierbij erg belangrijk omdat de tekeningen zo nauwkeurig mogelijk op papier moeten worden gezet.

Voor wie?

Repromat richt zich op diverse branches en weet advies te geven op maat voor iedere branche. Voor overheidsinstellingen hebben zij een groot aanbod aan printers die zo snel en effeciënt mogelijk te werk gaan. De HP Designjet Z6800 60 is daarom één van de meest geschikte printers voor de overheid. Deze Designjet is de snelste productieprinter en is daarom geschikt voor overheidsinstellingen. Voor de bouw zijn er printers die het beste technische tekeningen realiseren. Printers die populair zijn bij ondernemingen in de bouw zijn onder andere de HP T830 MFP 36” AO als u echt een multfunctionele printer wil die kan scannen, printen en kopiëren in zowel zwart-wit als in kleur maar ook de  RICOH MP CW2201SP vanwege zijn snelheid en hoge beeldkwaliteit. Ook archieven en bibliotheken hebben behoefte aan print- en scanoplossingen. Hiermee kunt u waardevolle documenten scannen en opslaan. De I2S escan boekenscanner A3++ is dé scanner voor het scannen van boeken en documenten in de best denkbare kwaliteit. Tot slot richt Repromat zich ook op de grafisch & sign branche waarbij u een totaalpakket aan geschikte apparaten kunt vinden. De HP Latex 315 printer is compact en eenvoudig maar levert de beste kwaliteit zonder droogtijd. Ook de HP Pagewide XL 4000 is geschikt door zijn snelheid van maar liefst 4A0/8 A1 printers per minuut en zijn kwaliteit.