Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Optimaliseer de omzet van jouw winkel

 Elke winkel heeft het zelfde doel: omzet genereren. Er zijn een aantal slimme trucs om ervoor te zorgen dat bezoekers van je winkel meer geld uitgeven. Hierdoor stijgt jouw winst. Een van deze trucs is het gebruik van winkel displays. Dit doe je aan de hand van winkel displays. Dit is een bewezen tactiek. Wat voor winkel displays je gaat plaatsen is volledig afhankelijk van de producten die je aan gaat bieden. Hoewel de displays van elkaar verschillen, hebben ze wel allemaal hetzelfde doel: de aandacht van de consument trekken. Wat voor soorten displays heb je nu eigenlijk allemaal?

 

 

Soorten winkel displays                                                                         

 

Waarschijnlijk heb je wel eens een winkel display gezien. Loop maar eens binnen bij je lokale supermarkt. Zij maken gegarandeerd gebruik van bekende winkel displays. De bekendste is de ‘verdiepingen display’. Deze display wordt ook wel de ‘quick retail display’ genoemd. Veder heb je nog de counter display. Als je goed Engels spreekt, dan weet je al waar deze voor dient. Het is namelijk een display die je op de toonbank of bij de kassa plaatst. Het idee van deze display is om de consument nog over te laten gaan op een last-minute aankoop. Deze display is vaak wat kleiner van stuk en wordt dus logischerwijs ook gebruikt om kleinere producten te laten zien. Interesse in een aantal winkel displays van hoge kwaliteit, dan kun je deze tegenwoordig snel en moeiteloos bestellen op het internet.

 

 

Displays voor op de vloer

 Een display die steeds meer gebruikt wordt in winkels als de Ikea en de Jumbo is de vloerdisplay. Uit de naam kun je het waarschijnlijk al ophalen. Een vloerdisplay heeft veel vergelijkingen met een normale winkeldisplay. Het handige aan deze vloerdisplays is dat je deze vaak geheel naar eigen wens kunt ontwerpen. Een vloerdisplay wordt gemaakt van stevig karton dat wel tegen een stootje kan. Zoals je begrijpt zijn winkel displays erg belangrijk en kunnen ze eigenlijk niet ontbreken in een winkel. Ga voor jezelf na wat voor producten jij wilt verkopen en welke displays hier het beste bij passen.

 

https://endlessbranding.com/winkel-display/