Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Showroomverlichting kunt u 24/7 online kopen bij Led Design Holland

Showrooms zijn er in allerlei soorten en maten. We noemen een autodealer, een meubelzaak en de toonzaal van een sieradenontwerper. Om de te koop aangeboden producten er zo goed mogelijk uit te laten zien, zijn professionele lampen nodig. Lampen die Led Design Holland verkoopt bijvoorbeeld!

De Diablo L is een railspot voor een 3 fase rail. Hij is uitgerust met een moderne Philips led, een Powergear Ultimate Adapter, en een interne led-driver. De Lumenoutput is vastgesteld op 5500lm. LDH verkoopt zowel zwarte als witte Diablo’s. De lamp heeft een hoge lichtopbrengst en een uitstekende kleurechtheid. U krijgt 5 jaar garantie op deze lamp.

Bent u op zoek naar algemene basisverlichting? De led Downlight Giro bevelen we aan. Hij heeft een Philips Fortimo DLM flex Gen2 module en is in verschillende maten leverbaar. De lamp voldoet aan de regels voor de Energie Investeringsaftrek. U krijgt er 5 jaar garantie op.

Als pendelarmatuur tippen we de Alta. Deze aluminium lamp ziet er strak en stoer uit. Met een pendellengte van 3 meter is dit een flexibele lamp die ook voor grote hoogtes geschikt is. De Philips Fortimo SLM led module en de Philips Xitanium led Driver zijn van hoge kwaliteit. De lichtopbrengst is hoog. De Alta komt in aanmerking voor de EIA. De garantieperiode is 5 jaar.

De complete datasheets van de beschreven leds kunt u via leddesignholland.nl opvragen.

Als u een showroom heeft, is de kleurechtheid misschien wel de belangrijkste waarde voor u om op te letten. Dat de focus daar op moet liggen, lezen we op de website van LDH: “ (…) In uw geval is het essentieel dat bezoekers die geïnteresseerd zijn uw items goed kunnen bekijken. Dit betekent genoeg licht voor alle innovatieve details, belangrijke items in de spotlight en zeker ook eerlijk licht.” Eerlijk licht is licht dat producten volledig en in de werkelijke kleuren toont. De showroomledlampen van Led Design Holland hebben precies de juiste CRI-waarde!

https://www.leddesignholland.nl/