Nieuwbouw20
Image default
Dienstverlening

Is het testen van een aardlekschakelaar verplicht?

Je moet een aardlekschakelaar in de groepenkast hebben. Heb je geen aardlekschakelaar in de groepenkast? Elektricien Den Bosch die wilt je graag helpen met je probleem. Ze weten goed door de ervaring en door hun studie hoe je de aardlekschakelaar goed moet aansluiten. Elektricien Den Bosch die kan na het aansluiten ook metteen kijken of je schakelaar wel goed werkt. Heeft elektricien Den Bosch door dat de aardlekschakelaar niet werkt dan gaan ze kijken wat er mis is. Elektricien Den Bosch die kan de schakelaar dus voor je losmaken, installeren en testen. Wil jij zelf de aardlekschakelaar testen en wil je het niet overlaten aan elektricien Den Bosch dan kan je het zo doen.

Hoe test jij de aardlekschakelaar 

Je kan het eerst beter vragen aan elektricien Den Bosch want elektricien Den Bosch die weet goed hoe je het moet installeren. Het is wel makkelijk om de aardlekschakelaar te testen dus je hoeft niet daarvoor een elektricien te bellen. Elektricien Den Bosch die hoeft dan niet te komen maar als je schakelaar niet werkt na de test dan kan je wel beter elektricien Den Bosch bellen. Je hebt een t op de aardlekschakelaar als je op de t van de schakelaar hebt gedrukt dan moet de schakelaar uit gaan. Je moet dan het apparaat weer aan doen en als het apparaat weigert dan is de aardlekschakelaar kapot. Je moet dan wel zo snel mogelijk elektricien Den Bosch bellen.

Testen van de aardlekschakelaar is makkelijk

Je hebt 2 soorten schakelaars. Je hebt een kleine en een grote versie. Ze zijn eigenlijk wel hetzelfde behalve de grote. Wanneer de schakelaar uit staat dan moet de knop omlaag staan en heb je de schakelaar aan staan dan is de knop omhoog. Elektricien Den Bosch die kan je nog meer uitleggen.