Nieuwbouw20
Image default
Bedrijven

Heeft u software voor uw uitzendbureau nodig?

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend: u heeft een mooie vacaturetekst geschreven, u plaatst deze online, de sollicitaties stromen binnen en u zoekt naar hartenlust tot u de juiste kandidaat gevonden heeft. In de praktijk kan dat flink tegenvallen. Om te voorkomen dat u in de gebakken peren komt te zitten, dekt u uw uitzendbureau het beste in met de juiste software. Deze helpt u om resultaten te boeken – waaronder werving – waarvan u zonder software voor uw uitzendbureau uitsluitend mag dromen. Durft u te dromen van de beste wervingsresultaten? Het is tijd dat u een streepje voor krijgt op de concurrent: het is tijd voor Carerix.

Een CRM-systeem waar u ‘u’ tegen zegt

CRM, wat is dat? Het klinkt als een vage bedrijfsterm. CRM is een afkorting die geleend is uit het Engels. Hij staat voor ‘Customer Relationship Management’. Met behulp van een CRM systeem bent u in staat klantrelaties optimaal te managen. Dit is een troef die elk bedrijf achter de hand moet hebben en de ideale software voor uitzendbureaus die de strijd willen aanbinden met de concurrent. CRM leidt tot interne optimalisaties: communicatie bínnen het bedrijf zelf. CRM-software die cloud-gestuurd is, zorgt ervoor dat uw bedrijf in één keer mobiel is.

Waarom ATS een onmisbaar systeem is

Wat is ATS? Dit is weer zo’n geleende bedrijfsterm. Deze afkorting staat voor Applicant Tracking System. Vertaald in het Nederland komt dit neer op een systeem dat potentiële sollicitanten uitkiest en opspoort. Deze software voor uw uitzendbureau is een absolute noodzaak als u de beste sollicitanten op de arbeidsmarkt wilt opsporen. Met dit systeem vergroot u uw externe communicatie van uw bedrijf: u laat uzelf aan de wereld zien en gaat met sollicitanten ‘in gesprek’. U benadert hen, in plaats van zij u. Dat klinkt wat tegenstrijdig, maar het is het ideale middel om werkzoekenden aan u te binden. Deze software voor uw uitzendbureau is onmisbaar. Ontdek daarom hoe u deze software het best inzet en neem contact op met Carerix!

https://carerix.com/